Haberler

Mezarlıkta Ölü Bebek Bulundu

Güncelleme:

Konya'nın Akşehir ilçesinde 6 aylıkken ölü olarak dünyaya gelen kız bebeği, ailesi tarafından bez parçalarına sarıldıktan sonra mezarlığı tam olarak gömülmeden bırakıldı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde 6 aylıkken ölü olarak dünyaya gelen kız bebeği, ailesi tarafından bez parçalarına sarıldıktan sonra mezarlığı bırakıldı.



Olay, Nasreddin Hoca Şehir Mezarlığı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye gör, akşam saatlerinde mezarlığa dua etmek için gelen bir vatandaş, mezarların arasındaki kumaş ve bez parçalarını görünce ne olduğunu anlamak için inceledi. Kumaşları aralayınca bir bebek cesedi ile karşılaşan şahıs, durumu hemen polise ve mezarlık yetkililerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve savcı, yaptıkları incelemede bebeğin sarılı olduğu bez parçalarının üzerinde Akşehir Devlet Hastanesi logosunu fark etti. Bunun üzerine hastane yetkililerine ulaşan savcı, yaptığı görüşmenin ardından bebeğin G.B. isimli bir kadına ait olduğunu ve dün öğlen saatlerinde ölü olarak doğduğunu belirledi.

GÖMMEDEN BIRAKTILAR

Yaklaşık 650 gram ağırlığında olan ve cinsiyeti kız olan bebeğin ölü olarak doğduğu ve cesedinin hastane yetkilileri tarafından ailesine teslim edildiği öğrenildi. Ailesi tarafından hastane örtülerine sarılarak gelişi güzel bir şekilde gömülmeden mezarların arasına bırakılan bebek cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından mezarlık görevlisi ve polisler eşliğinde Akşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.



Olayla ilgili soruşturma başlatan savcının bebeği gelişi güzel mezarlığa bırakan anne ve babanın ifadesine başvurduğu bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nasreddin Hoca Akşehir Bebek Konya Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title