Haberler

Oltu Taşı Dile Geldi

Oltu Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi tarafından 'Oltu Taşı Dile Geldi' projesinin kursiyerleri belgelerine kavuştular.

Oltu Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi tarafından ' Oltu Taşı Dile Geldi' projesinin kursiyerleri belgelerine kavuştular.

Oltu taşı sanatkarlarının ulusal ve uluslararası pazarlarda rekabet etme gücünü artırmak ve sektörden kazanılan kar marjının yükselerek yörede yaşanan göçün bir nebze olsun azaltılmasının amaçlandığı proje sona erdi. Kursiyerler Oltu İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen törenle kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler belgelerini aldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen belge töreninde; kursiyerler, kendi işyerlerinde kurmuş oldukları web sitelerinin tanıtımını yaparak internetten her türlü model ve tasarıma sahip Oltu Taşı hediyelik eşya ve tespihi sipariş alabileceklerini söylediler.

Kursiyerler, dünyanın öbür ucunda da dahi olsa müşterilerinin kendi tasarladıkları tespihi yaparak kendilerine ulaştırabileceklerini dile getirdi. Belge töreni sonunda aynı zamanda Oltu taşı ticareti de yapan esnaf kursiyerler, Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'e isimlerinin yazılı olduğu birer tespih hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title