Haberler

Oltu Orman İşletme Müdürlüğünden Örnek Davranış

Oltu Orman İşletme Müdürlüğü, ilçe çıkışında Oltu-Göle karayolu üzerinde bulunan Şehitlik Anıtının etrafını ağaçlandırmak için kolları sıvadı.

Oltu Orman İşletme Müdürlüğü, ilçe çıkışında Oltu- Göle karayolu üzerinde bulunan Şehitlik Anıtının etrafını ağaçlandırmak için kolları sıvadı.

2011 yılında Sarıkamış Dayanışma Gurubu tarafından organize edilen Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı kapsamında yaptırılan ve o dönem büyük katılımla açılışı gerçekleştirilen Sarıkamış Şehitliği'nin son zamanlardaki bakımsız ve kendi kaderine terk edilmiş haline Oltu Orman İşletme Müdürlüğü el attı.

Oltu Orman İşletme Müdürü Cemal Evrim personeliyle birlikte hem Oltu'daki Sarıkamış Şehitliği Anıtı'nı ziyaret etti hem de Anıt'ın etrafını ağaçlandırmak maksadıyla çam fidanı dikti.

Evrim, Oltu dışında Şenkaya ve Narman ilçelerinde bulunan Sarıkamış Şehitliği Anıtlarını da ağaçlandıracaklarını belirterek "Özel olarak temin ettiğimiz 6-7 yaşındaki çam fidanlarını Şehitliğe dikerek görsel anlamda bu mekanı güzelleştirmek ve aynı zamanda Şehitlerimize yönelik saygımızı ifade etmek istedik." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Sarıkamış Göle Oltu Yerel Haberler

title