Haberler

Oltu'nun Bir Efkan Ala'sı da Benim

1 Kasım seçimlerinde AK Parti Erzurum Milletvekili olarak seçilen Orhan Deligöz, Ak Parti Oltu ilçe Teşkilatını ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

1 Kasım seçimlerinde AK Parti Erzurum Milletvekili olarak seçilen Orhan Deligöz, Ak Parti Oltu ilçe Teşkilatını ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Oltu ve kuzey ilçelerinin verdiği desteğe teşekkür mahiyetinde bir ziyaret gerçekleştirdiğini aktaran Milletvekili Orhan Deligöz, "Partimizin oyunu artıran, bana omuz veren, yalnız bırakmayan tüm Oltulu hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

DELİGÖZ: "VERİLEN DESTEĞİ KARŞILIKSIZ BIRAKMAYACAĞIM"

Oltu'da 5 yıl görev yaptığına atıfta bulunan çiçeği burnunda milletvekili Deligöz, Oltu'da birçok eş, dost ve akrabalarının olduğunu belirterek, "Oltu'nun vermiş olduğu desteği karşılıksız bırakmayacağım. Oltu'nun bir Efkan Ala'sı da artık benim. Zaten Efkan Bey'de Oltu'ya selam göndererek, "artık ben yokum sen varsın" dedi. Ben de bu bölgenin bir evladı olarak Oltu'ya ne gerekiyorsa yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

DELİGÖZ: "YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Oltu'da devam eden yatırımlar hakkında konuşan Orhan Deligöz, "Daha önce başlayıpta henüz bitmeyen, projelendirilmiş olupta yapımına başlanmamış tüm yatırımların takipçisi olacağım. Devamlı ilçe ile irtibatımız olacaktır" dedi.

DELİGÖZ: "KARAYAZI'DA VEKİL OLDUM"

1 Kasım seçim günü oyunu Karayazı ilçesinde kullandığını kaydeden Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, "Oyumu Karayazı ilçemizde kullandım. Seçim sonuçlarını aldığımızda Karayazı'daydım. Yanımdakilere "ben burada vekil oldum" dedim. Orada da seçim sonuçları açıklanır açıklanmaz oldukça güzel bir ortam oldu. Vatandaşlarımız, partililer büyük bir sevinç yaşadılar. Biz de sevinçlerine ortak olduk" diye konuştu.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'i de makamında ziyaret eden Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, burada yaptığı konuşmada ise özellikle terörün bitirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Deligöz, kendisini karşılayan Çarşıbaşı esnafıyla halay çekip, esnaf kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Efkan Ala Ak Parti Erzurum Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title