Haberler

Oltu Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yeni Binasında Halka İftar Yemeği Verdi

Oltu Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yeni binasında halka iftar yemeği verdi.

Her yıl geleneksel olarak sürdürülen iftar yemeği programını Dernek bu yıl da aksatmadı. Oltu Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Kaya, yaptığı açıklamada derneğe maddi ve manevi faydası olan Oltulu esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Kaya, "İftar yemeğimizi bu yıl yeni binamızda vermek nasip oldu. Derneğimize katkı sağlayan tüm esnaf ve vatandaşlarımızı bu iftarda bir araya getirmeyi düşündük. Birlik ve beraberlik için dostluk köprülerinin kurulmasında çalışmalar yapan derneğimiz bu yılda Ramazan vesilesi ile gelenek ve göreneklere bağlı kalarak dostlukları bağlarını kuvvetlendirmek için yaptığı çalışmalar neticesinde düzenlediği iftar yemeğinde yaşlısından gencine tüm Oltulularla beraber olmayı amaç edinmiştir. Derneğimize maddi ve manevi katkıları bulunan esnaflarımıza ve halkımıza bu vesile ile teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz. Dernek Başkanı olarak bu vesile ile gelecek olan Ramazan bayramlarını kutluyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsa Kaya Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title