Haberler

Oltu İflası Ekmel Dedi

AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı.

AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı sonrası yapılan açıklamada; "Enkazı Ekmel, Cımaatı Ekmel, Viranı Ekmel, İflası Ekmel" dendi.

AK Parti Oltu İlçe Teşkilatı 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden zaferle çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yüzde 82 gibi bir oranla büyük bir başarıya imza atılan Oltu'da geçerli oyların yüzde 82'sini alarak büyük bir başarıya imza attıklarını belirten AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat DEMİR, parti binasında yaptığı basın toplantısında; "Oltu, iflası Ekmel dedi" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve ilçe teşkilat yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan Başkan Fuat Demir, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle birlikte girdikleri 10'ncu seçimden de yüzlerinin akıyla çıkmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

"Tarih, tekerrühten ibarettir" diyen Başkan Demir, "Ne zaman ki devlet daraldığında milletin ve devletin bekası için kahramanca karar vererek İslam Şura Hükümetini kuran Oltumuz ana vatana ilhak etmiş ise bugünde yine tarihi bir karar vermiş ve 10 Ağustos'ta da yine yeni bir Türkiye zaferi yaşatmıştır. Böyle bir ilçede yaşamaktan böyle insanlarla aynı havayı teneffüs etmekten ne kadar övünsek azdır. Değerli Oltu halkımızın bir daha tarih yazdığına hep beraber şahit olduk. Bu tarih öyle bir yazıldı ki, oy oranı olarak almış olduğumuz yüzde 82'lik oy ile rekor kıran ilçeler arasına girmiştir" dedi.

DEMİR açıklamasına şöyle devam etti; "Bu başarıda emeği geçen başta aziz Oltulular olmak üzere Bakanımız Efkan Ala'ya, Erzurum Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Oltu Belediye Başkanımız İbrahim Ziyrek'e, Yönetim kurulumuza, Gençlik ve Kadın Kollarımıza, Belediye Meclisi Üyelerimize, sandığına namusu gibi sahip çıkan sandık başkan ve müşahitlerimize, okul ve kat sorumlulularımaz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, mahalle muhtarlarımıza ve eli öpülesi tüm Oltu halkımıza, basınımıza teşekkür eder, teşkilat olarak almış olduğumuz % 82'lik oy oranı bizim sorumluluğumuzu daha da artırdığının bilincindeyiz.

Şimdiden 2015 genel seçimlerine hiç ara vermeden aynı şevk ve heyecanla çalışacağımıza, değerli halkımızın desteğini alarak bir tarih daha yazacağımıza inanıyor, verilen bu oyların hizmet yönünden hiçbir şekilde karşılıksız kalmayacağını kamu oyuyla paylaşır, herkese saygılar sunarız." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Ziyrek Fuat Demir Ak Parti Oltu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title