Haberler

Oltu'da Pazar Günleri Berberler Kapalı Olacak

Güncelleme:

Oltu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Durgun başkanlığında bir araya gelen 26 erkek kuaförü bundan böyle pazar günleri işyerlerini açmama kararı aldı.

Erkek kuaförlerinin talebi doğrultusunda ayrıca kanunla sabit olunan uygulamanın bundan böyle Oltu'da da uygulanacağını aktaran Oltu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Durgun, "Bu kanun, Türkiye'nin tamamına yakın illerinde ve nüfusu 10 bini geçen ilçelerinde uygulanmaktadır. Bundan böyle erkek kuaförü esnafımız, pazar günleri aileleriyle tatil yapıp, dinlenecekler. Alınan bu karar Pazar günleri dahil her türlü sosyal aktiviteden uzak bir mesleki yaşam sürdüren berber esnafımızın yararına olacaktır. Halkımızdan isteğimiz, duyarlı davranarak berber esnafımıza bu yönde baskı yapmamaları ve haftada bir gün dahi olsa tatil yapmalarını anlayışla karşılamalarıdır" dedi.

Bu arada Oltu'da faal olarak çalışan 26 erkek kuaförünün iştirak ettiği toplantıda oy birliğiyle pazar günleri işyeri açmama kararı alındı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title