Haberler

Olpak, Albayrak'tan Bilgi Aldı

Yapacakları istişare toplantısı için Tekirdağ’da bulunan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Nail Olpak, Genel Başkan Yardımcıları Eyüp Uğur, Abdurrahman Kaan, Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini...

Yapacakları istişare toplantısı için Tekirdağ'da bulunan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Nail Olpak, Genel Başkan Yardımcıları Eyüp Uğur, Abdurrahman Kaan, Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettiler.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile bir süre görüşerek, yapacakları toplantı ve Türkiye genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Genel Başkan Nail Olpak, Büyükşehir Belediyesi ile de ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi ve Başkan Albayrak'a çevreye gösterdiği ilgiden dolayı fidan sertifikası verdi.

Ziyaretten memnun kaldığını belirten Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "Tekirdağ 1923'te il olmuştu. O zaman büyük heyecan yaşamıştı, şimdi de büyükşehir olunca aynı heyecanı yaşadık. Tekirdağ potansiyeli çok yüksek bir ildir. Sanayi, lojistik, tarım ve hayvancılık, turizm ve Üniversitesi ile 5 vizyonu olan bir ilimiz. Tekirdağ iyi işlenirse zirveye çıkacak ilidir" dedi.

Tekirdağ'da seçilmiş ve atanmışların el birliği içinde çalıştığını dile getiren Başkan Albayrak, Olpak'a Tekirdağ'a özgü Karacakılavuz el dokuması kilim hediye etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Albayrak Nail Olpak Tekirdağ Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title