Haberler

Olimpiyat İkincisi Bulut'un Hedefi Şampiyonluk

Olimpiyat ikincisi Bulut'un hedefi şampiyonluk- Londra Olimpiyatları'nda atletizm kadınlar bin 500 metrede gümüş madalya kazanan Milli atlet Bulut'un hedefi, Brezilya'da 2016 yılında düzenlenecek olimpiyatlarda altın madalya kazanmak- Baba Bulut: "Gamze'nin şimdiki hedefi Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde 2016 yılında düzenlenecek olimpiyatlar altın madayla kazanmak.

Olimpiyat ikincisi Bulut'un hedefi şampiyonluk- Londra Olimpiyatları'nda atletizm kadınlar bin 500 metrede gümüş madalya kazanan Milli atlet Bulut'un hedefi, Brezilya'da 2016 yılında düzenlenecek olimpiyatlarda altın madalya kazanmak- Baba Bulut: "Gamze'nin şimdiki hedefi Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde 2016 yılında düzenlenecek olimpiyatlar altın madayla kazanmak. Olimpiyatlar bin 500 metre koşmayı düşünüyor"ESKİŞEHİR (AA) - DENİZ AÇIK - Londra Olimpiyatları'nda atletizm kadınlar bin 500 metrede gümüş madalya kazanarak dikkatleri üzerine çeken Milli atlet Gamze Bulut'un babası Hasan Bulut, kızının şimdiki hedefinin Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde 2016 yılında düzenlenecek olimpiyatlar altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.Baba Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetmen Gizem Şahin'in kızının belgeseli çektiğini hatırlatarak, Şahin'in Gamze'nin antrenmanlarını aksatmadan çektiği belgeselde Eskişehir'i de tanıttığını kaydetti.Çekimler sırasında çok duygusal anlar yaşadıklarını ifade eden Bulut, şöyle konuştu: "Belgesel, Gamze'nin çocukluğunda başlayıp, şimdiki zamana kadar geliyor. Çekim sırasında eski mahallemize gittik. Duygusal anlar da yaşadık. Belgeselden yaşadığımız heyecanı herkes yaşasın. Belgeselin İstanbul'da, 27 Ekim'de gerçekleştirilen galası çok güzel geçtiği kadar Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden kazası nedeniyle de buruktu. Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, belgeselin yönetmeni Gizem Şahin ve Gamze'nin hocası Süleyman Altınoluk'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gamze, Eskişehir'i çok seviyor. Kentin tanıtımında Gamze'nin belgeseli de önemli yer alacak. Gamze'yi çekimlerin ardından Kayseri'ye götürdüğümüzde, 'Baba, tekrar belgesel çekseler de Eskişehir'de kalsam' dedi."-"İnşallah, Türk bayrağını yine dalgalandırır" Bulut, belgeselin bu kadar güzel olacağı beklemediklerini değinerek, "Kızımın belgeselinde çok gururlandık. Belgeseli izleyenler beğeniyor" dedi.Galada Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'nın telgrafı okunduğu sırada Gamze'nin, annesinin ve kendisinin duygulandığını vurgulayan Bulut, o sırada Eskişehir'in arkalarında olduğunu hissettiklerini bildirdi.Kızını galada elbise içinde görünce çok şaşırdığını anlatan Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çünkü, biz Gamze'yi eşofmanla görmeye alışmıştık. Gamze'nin şimdiki hedefi Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde 2016 yılında düzenlenecek olimpiyatlar altın madalya kazanmak. Kızım, 2028'e kadar pistlerde yarışmak istiyor. Olimpiyatlar bin 500 metre koşmayı düşünüyor. İnşallah, Türk bayrağını yine dalgalandırır."Öte yandan Eskişehir'deki Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nde de heykeli bulunuyor. -Gamze Bulut'un babası Hasan Bulut konuşması.

Kaynak: AA / Spor

Hasan Bulut Eskişehir Londra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title