Haberler

Olimpiyat Çocukları "Kardeşlik Fidanı" Dikti

-11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'na katılan çocuklar, Gonca Dergisi'nin organizasyonuyla Atatürk Orman Çiftliği'ne fidan dikti

-Gonca Dergisi Marka Müdürü Özün:

"Dünya çocuklarının inanılmaz güzel Türkçe konuşmalarını ve şarkı söylemelerini izlemek oldukça heyecan verici. Bu heyecana Fidan Kardeşliği projemizle ortak olmak istedik"

Gonca Dergisi Marka Müdürü Mustafa Özün, programda yaptığı konuşmada, Türkçe Olimpiyatları'nın bu yıl 11'incisinin düzenlendiğini anımsattı.

Olimpiyatlarda çıtanın her sene nicelik ve nitelik olarak yükseldiğine işaret eden Özün, "Dünya çocuklarını ülkemizde görmek, onların inanılmaz güzel Türkçe konuşmalarını ve şarkı söylemelerini izlemek oldukça heyecan verici. Dergi olarak bu heyecana Fidan Kardeşliği projemizle ortak olmak istedik" dedi.

Proje kapsamında, şimdiye kadar yurdun dört yanındaki çocuklarla yüz binlerce fidan diktiklerini anlatan Özün, "Şimdi ise bunu dünya çocuklarıyla yapıyoruz. Barışa ve bu anlamlı organizasyona küçük de olsa katkımız olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı İç Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, derginin Genel Yayın Yönetmeni Hasan Ahmet Gökçe ve Yazı İşleri Müdürü Murat Kaya da konuşmalarında olimpiyatların ve fidan projesinin önemine değindi.

Daha sonra, AOÇ'de önceden belirlenen alana fidan dikildi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title