Haberler

Olimpiyat Boksörümüz Ali Eren Demirezen Profesyonele Geçti

Türk ağır sıklet boksunun ringlerdeki ümidi Ali Eren Demirezen, profesyonel boksa geçerken Avrupa’nın en büyük kulüplerinden EC Boxpromotion’u seçti.

Türk ağır sıklet boksunun ringlerdeki ümidi Ali Eren Demirezen, profesyonel boksa geçerken Avrupa'nın en büyük kulüplerinden EC Boxpromotion'u seçti.

Kulüp başkanı Erol Ceylan ile sözleşme imzalayan sporcumuz, bir an önce zirveye çıkmak için sabırsızlandığını söyledi. Konu hakkına bir açıklama yapan Demirezen, "Amatördeki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Çocukluğumdan beri hayalim olan profesyonel boks ringlerinde ülkemin bayrağını zirveye çekmek en büyük hayalimdir. Amatör boksta imkanlarımız kısıtlıydı. Çalışma ortamımızdaki eksiklikler, özellikle sparring partneri sorunları, bunun yanı sıra yurt dışına giderek kendimizi geliştirme ve yenilikler yapamamak da ilerlememize engel oluyordu. EC BOXİNG'e geldiğimde 'işte burası benim yeteneklerimi sergileyebilmem için gerekli imkanları bana verecek olan doğru yerdir' dedim. Bir boksörün kendini geliştirebilmesi için her türlü imkan ve dünya starlarından oluşan antrenman ile sparring partnerlerimiz var. Olimpiyat ve dünya şampiyonlarıyla antrenman yapıyoruz bu da yeni şeyler öğrenmemize neden oluyor. Özellikle dünyanın en iyi antrenörlerinden Bülent Başer'den çok şey öğreniyorum, eski takım arkadaşım Fatih Keleş ile yeniden takım arkadaşı olduk ve birbirimize destek oluyoruz eski günlerdeki gibi. Menajerim ve abim Erol Ceylan, bizlerle çok ilgileniyor ve başarılı olabilmemiz için her türlü imkanı seferber etmiş durumda. Tek sorunumuz dil ve onu da en kısa zamanda öğreneceğimize inancım tamdır. Örnek aldığım boksörler Mike Tyson ve efsane abimiz Sinan Şamil Sam'dır. Tek hedefim de dünya şampiyonluğudur onun altındaki kemerler benim için sadece bir basamaktır. Onlara basarak dünyanın zirvesine tırmanacağım" şeklinde konuştu.

Erol Ceylan: "Demirezen'i yakında tüm dünya tanıyacak"

Almanya'nın en büyük boks kulüplerinden EC BOXİNG'in başkanı Erol Ceylan, sporcusunu överek, 'Ağır sıklet boks boksun kralıdır. Her promotör ağır sıklette dünya şampiyonu olsun ister. Ali, amatörde çok iyi yetiştirilmiş ve büyük başarılara imza atmış bir boksördür. Yetiştiren tüm teknik heyetine teşekkür etmek isterim sizin aracılığınızla. Bundan sonraki görev bana düşüyor ve onu dünya şampiyonu yaparak ülkemize altın kemeri getirmek için elimden geleni yapacağım. Tekniği ve boksuyla izlemesi çok zevkli bir sporcudur. Çok yakında tüm dünya onu tanıyacak ve ağır sıkleti Ali, yönlendirecektir. Biz kulüp olarak Türk sporuna destek vermeyi bir görev olarak üstlendik. Bu yüzden düzenlediğimiz galalarda özellikle Türk boksörleri ringe çıkarıyoruz. Önümüzdeki hafta cumartesi Hamburg'da gerçekleştireceğimiz boks galasında 10 tane Türk dövüşçüyü birden ringe çıkaracağız" diye konuştu.

Vedat Alyaz: "Türk boksörler geleceğin şampiyonları"

EC BOXİNG'in basın danışmanı Vedat Alayz, Ali Eren Demirezen'in amatörde de büyük başarılara imza attığını belirterek, "Öncelikle ağır sıklet olması onun için büyük bir avantaj çünkü bu sıklet boksta Kral Klasmanı olarak kabul edilir. Ali Olimpiyatlarda eldiven giymiş bunun yanı sıra Akdeniz oyunlarında ikincilik, dünya şampiyonasında çeyrek final ve Avrupa şampiyonlukları gibi önemli başarılara imza atarak amatör boks sayfasını kapattı. Bundan sonra çok daha büyük hedeflere yelken açacaktır. Kulüp olarak tüm imkanlar sunulmaktadır. Ayrıca dünyanın en iyi antrenörlerinden Bülent Başer ile de çalışma imkanına sahip olacak. Önümüzdeki cumartesi gecesi EC Boxpromotion'un düzenlediği galada ilk maçına çıkacak. Orada sporseverler sporcumuzun kalitesini görme imkanına kavuşacaklar. Türk profesyonel boksu gelecek yıllarda dünya çapında adından çok söz ettirerek büyük başarılar getirecektir, bunu şimdiden görüyoruz. Birçok sporcumuz şu an yükselme maçları yapıyorlar. Cumartesi gecesi ayrıca Ağır sıklette dünya şampiyonluk maçı yapma hakkı elde edebilmek için sporcumuz Erkan Teper de ringe çıkacak. Rumen asıllı Christian Hammer ile yapılacak olan bu Avrupa Şampiyonluk karşılaşmanın galibi dünya şampiyonluk maçı yapma hakkını elde edecektir" şeklinde konuştu. - HAMBURG

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Eren Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title