Haberler

Ölen Kadının Cesedini Köpekleri Parçaladı

Güncelleme:

ABD'de evinde ölen yaşlı kadın evde aç kalan köpekleri tarafından parçalandı.

ABD'de Hepatit C hastası 65 yaşındaki kadın evinde öldü. Yaklaşık 50'ye yakın köpeği olan yaşlı kadın, köpekler tarafından parçalandı.

POLİS KÖPEKLERİ VURDU

Amerika'nın Arkansas eyaletinin Van Buren kasabasında Hepatit C hastası 65 yaşındaki evinde öldü. Evinde beslediği 46 köpek açlıktan dolayı zaman içinde yaşlı kadının cansız bedenini yemeye başladı. Bir zaman sonra yaşlı kadının öldüğünden şüphelenen komşuları polise haber verdi. Ağustos ayının sonunda eve ulaşan polis memurları vahşileşmiş köpeklerin saldırısından ötürü evinin yanına yaklaşamayınca 9 köpeği vurarak eve ulaştı.

KÖPEK VETERİNERİ ISIRDI

Kadının Hepatit C hastası olduğu, bu hastalığın kan yoluyla bulaştığı bilgisini edinen polis hayvan kontrol merkezi görevlilerine haber verdi. Olay yerine ulaşan veteriner Reta Tharp polislerle diğer köpeklerin nasıl kontrol altına alınabileceğini istişare ederken köpeklerden biri veterineri ısırdı. Bunun üzerine polis 27 köpeği daha vurarak itlaf etti.

"HER ŞEYİ DENEDİK LAKİN BAŞARILI OLAMADIK"

Veteriner Tharp; "Her şeyi denedik lakin başarılı olmadık." diyen talihsiz veteriner köpeklerin şüphelenilen hastalığı yaymayacağına inandığı da ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (4)

barış:

bir videoda da 2 reklam olmazki

10
1
yanıtYanıtla
KANGURU:

ACABA ÖNCE NERESİNDEN YEMİYE BAŞLADILAR

0
7
yanıtYanıtla
HW:

Böyle canavar köpekmi bakilir yav hemde 50 tane ? Sonu böyle olur iste ! Yasaklanmasi lazim bu cinslerin ! En cokta cocuklara saldiriyorlar !

2
0
yanıtYanıtla
Şakir Mobil-ANDROID:

yaşamamış ki ölmüş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title