Haberler

Felçli Adam, Ölen Eşiyle Bir Gün Boyunca Aynı Evde Kaldı

Güncelleme:

Adana'da felçli olduğu için ayağa kalkamayan kişi, eşi evde kalp krizi geçirip hayatını kaybedince ev sahibi gelene kadar evde eşinin cesediyle baş başa kaldı.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde yaşayan ve felçli olduğu için ayağa kalkamayan bir kişi, eşi evde kalp krizi geçirip hayatını kaybedince ev sahibi gelene kadar evde eşinin cesediyle baş başa kaldı.

YAN ODAYA GEÇTİ, BİR DAHA GELEMEDİ

İddiaya göre, yaklaşık 3 ay önce Balıkesir'den Adana'ya gelen Suna (66) ve Mithat Babaer (74) çifti, çocuklarının tuttuğu Fatih Mahallesi 73031 sokak 1 numaralı evin 1. katında yaşamaya başladı. Mithat Babaer, felçli olduğu eşi ona bakıyordu. Dün öğleden sonra Suna Babaer, eşinin yanından kalkıp diğer odaya geçti ancak bir daha dönmedi. Mithat Babaer de kalkamadığı için eşine ne olduğuna bir türlü bakamadı. Mithat Babaer, bir gün boyunca eşiyle irtibat kuramadı.

"SUNA'YA BİR BAK"

Bugün saat 11.00 sıralarında ise ev sahibi Duran Öztaş eve bahçedeki kuşlardan birinin girdiğini görüp çıkarmak için Babaer'lerin oturduğu daireye girdi. Mithat Babaer, Öztaş'ı görünce "Suna şu odaya girdi, bir daha çıkmadı bir bak" dedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bunun üzerine Öztaş odaya girip Suna Babaer'e baktığında yerde yattığını görerek hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Babaer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Mithat Babaer de evden dışarı çıkartıldı. Mithat Babaer, hayat arkadaşını kaybetmenin üzüntüsüyle gözyaşlarına boğuldu.

SAVCILIK İNCELEME TALEP ETTİ

Sağlık ekipleri de Suna Babaer'in kalp krizi geçirip yere düştüğünü ve kafasını vurduğunu belirledi. Ancak savcılık olay yeri polisinin inceleme yapmasını talep edip yaşlı kadının cenazesinin adli tıp kurumu morguna kaldırılmasını talep etti. Bir süre sonra eve yaşlı kadının kızı gelerek gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Seyhan Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title