Haberler

    Ölen Arkadaşlarının Küllerinden Yem Yaptılar

    Güncelleme:

    Birlikte tatile gitmek için sözleştikleri arkadaşları kanserden hayatını kaybedince iki İngiliz, ölen adamın küllerini balık yeminde kullandılar.

    İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre; 64 yaşındaki Ronnie Hopper, arkadaşlarıyla tatile gidemeden yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. Hopper'ın bedeni ise vasiyeti üzerine yakıldı.

    ÖLMEDEN ÖNCE İZİN VERDİ

    Haberde, Hopper'ın ölmeden önce arkadaşlarına küllerini özel bir olta yemi karışımında kullanmalarına izin verdiği belirtildi.

    65 yaşındaki Fairbrass ve Dale de Tayland tatilleri esnasında, yanlarına aldıkları külleri olta yeminde kullanarak, 72 kilogram ağırlığında bir siyam sazanı avladı.

    Fairbrass insanı şaşkına çeviren olayın hikayesini şöyle anlattı: "Ron'un gelemeyecek olması bizi hayal kırıklığına uğrattı, çünkü çok istiyordu. Tabii o balığı avlarken yanımızdaydı. Ronnie'yi gölün en büyük balıklarından birini avlamak için kullanmak bir kader gibi görünüyor."


    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    İngiliz Telegraph Yaşam Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (10)

    KARAKARTAL:

    AMEDSPORA YAPILAN DENSİZLİĞİ KINIYOR, HEPİMİZİN KARDEŞÇE YAŞAMAMIZIN GEREKTİĞİNİ SAVUNUYOR VE ÇARŞI OLARAK AMEDSPORUN YANINDA OLDUĞUMUZU BELİRTİYORUZ

    16
    24
    yanıtYanıtla
    mardinli.:

    ulan dengesiz. adam balik yakalkamis sense burda dengesiz bir yorum yaziyon ne alakaysa. ya bu kadar cahil insan nasil basa cikacagiz biz.

    yanıt6
    yanıt2
    TRAŞ YAPMA:

    İngilizleri kendi çıkarları için arkadaşlarının maneviyatına bile saygı göstermediklerinin en büyük kanıtı. . Gerisini siz düşünün. .

    14
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Elden gel be . . . . hep arkadaşıyla balık avlarlardı artık arkadaşı balık yemi oluyor diğer arkadaslar tutuyor çok duygulandım ;)

    10
    1
    yanıtYanıtla
    PİS HERİFLER:

    BALİKTAN SOĞUDUM BE

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Toronto:

    Bu gavurlardan hersey beklenir

    10
    0
    yanıtYanıtla
    turgut ozal:

    iğren. pislikler

    4
    0
    yanıtYanıtla
    POMPACI:

    aklıma süper ot geldi

    3
    1
    yanıtYanıtla
    38li:

    tiplere bak tam bir rezillik

    2
    0
    yanıtYanıtla
    BASKA BiR KONU:

    hergün ingiltereden igrenc haberler duyuyoruz benim üzüldügüm nokta:ülkemizin kurulusunda cahapenin kurucusunun en fazla argümani ingiltereden aldigina üzülüyorum, örnegin giyim kusam sapka laiklik ve anayasayi onlardan ithal etmis ülkemizde uygulamistir. bugün karsilastigimiz tüm proplemlerin gercek sebebi türk toplumunun ingiliz kültürüyle yetistirilmeye calisilmasindan ileri gelmektedir.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title