Haberler

Öldürülen Tuğçe Ailesi Zarar Gelmemesi İçin Platonik Aşığının Yanına İnmiş (2)

VUCUDUNDAN 5 SAÇMA ÇIKARTILDIBursa'nın Gemlik ilçesinde dün evlenme teklifini kabul etmediği Aykut Ertunç tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen Tuğçe Uludağ'a Bursa Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı.

VUCUDUNDAN 5 SAÇMA ÇIKARTILDI

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün evlenme teklifini kabul etmediği Aykut Ertunç tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen Tuğçe Uludağ'a Bursa Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. ve vücudundan 5 saçma çıkarıldı.

Ailesine teslim edilen Tuğçe'nin cenazesi daha sonra Gemlik'te Umurbey Mahallesi'ndeki evinin önüne götürüldü. Duaların okunmasından sonra cenaze Çarşı Camii'ne getirildi. Burada cenaze törenine çok sayıda vatandaş ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kadınlar katıldı. Acı günlerinde taziyeleri kabul eden Tülay ve Özden Uludağ çifti gözyaşlarını tutamadılar. Tuğçe Uludağ, ikindi üzeri kılınan cenaze namazının ardından Umurbey Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Gemlik Uludağ 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title