Haberler

Öldürülen Liseli Ahmet'in Öz Babası: Belki de Olayı Benim Üzerime Atacaklardı (3)

LİSELİ AHMET TOPRAĞA VERİLDİGeçen pazar günü Manisa'daki bir su kuyusunda cansız bedeni bulunan lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cenazesi babası Mustafa Ali Coşkun'un köyü olan Yunt Dağı bölgesindeki Köseler Mahallesi'nde toprağa verildi.

LİSELİ AHMET TOPRAĞA VERİLDİ

Geçen pazar günü Manisa'daki bir su kuyusunda cansız bedeni bulunan lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cenazesi babası Mustafa Ali Coşkun'un köyü olan Yunt Dağı bölgesindeki Köseler Mahallesi'nde toprağa verildi.

Cenazeye geçen yıl okuduğu Menemen Şehit Kemal Ortaokulu'nun öğretmen ve öğrencileri ile Foça'da bir demir haddehanesinde çalışan babası Mustafa Ali Coşkun, teyzesi Esma Koç, dede Ahmet Koç ile çok sayıda kişi katıldı. Ahmet Coşkun'un cenazesi ikindi namazının ardından Köseler Camisi'ne getirildi. Baba Mustafa Ali Coşkun oğlunun tabutu başında bekleyip uzun süre gözyaşı dökerken, teyze Esma Koç musalla taşındaki tabuta sarılarak, "Kanaryam benim, seni annen için de öpüyorum" dedi.

Cenaze namazının ardından Ahmet Coşkun'un tabutu, eller üzerinde köy meydanında bulunan musalla taşına getirildi. Ahmet Coşkun için helallik isteyen köy imamı, "Cennete bir melek gönderdiğimize eminim" diye konuştu. Köy mezarlığına getirilen cenaze gözyaşları arasında toprağa verildi.

ANNESİ EVLENİNCE BUNALIMA GİRMİŞ

Ahmet Coşkun'un Şehit Kemal Ortaokulu'ndaki sınıf ve matematik öğretmenliğini yapan Sıdal İlbay Akın, geçen yılın ikinci yarısında annesi E.M.'nin, üvey babası M.M. ile evlenmesinden sonra öğrencisinin bunalıma girdiğini söyleyerek, çok çalışkan olan çocuğun daha sonra içine kapandığını dile getirdi.

Ahmet Coşkun'un sınıf arkadaşları da en son geçen yıl öz babası Mustafa Ali Coşkun'un okula gelerek Ahmet Coşkun'u aradığını ve para verdiğini söyledi. Baba Coşkun da olayı doğrulayıp oğlunu en son bir yıl önce gördüğünü belirtti.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR- İlker KILIÇARSLAN/MANİSA, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ali Ahmet Koç Menemen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title