Haberler

Öldürülen Doktor Gözyaşları Arasında Uğurlandı

Güncelleme:

Adana'da sokak ortasında kafasına üç el ateş edilerek öldürülen doktor, arkadaşları ve ailesinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Adana'da sokak ortasında kafasına üç el ateş edilerek öldürülen doktor, arkadaşları ve ailesinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Seyhan ilçesi, Denizli Mahallesi'nde meydana geldi. Narlıca Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Cengiz Ünal (43) merkezden yaya çıkarak temizliğe verdiği otomobilini almak için sokağa girdi.

Oto yıkamacısına 25 metre kala arkasından motosikletle gelen bir kişi motosikletten inip doktorun arkasından kafasına 3 el ateş edip motosiklete binerek kaçtı. Bu arada görgü şahitleri hemen polisi ve ambulansı aradı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti ancak doktoru kurtaramadı. Polis ise olay yerine gelerek geniş çaplı araştırma başlattı.

Bu arada olay yerinden 1 kilometre uzaklıkta Narlıca Mahallesi'nde 3 çocuklu Semra O. (35) evinde 5 el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Polis hemen olay yerine giderken iki olayın birbiriyle bağlantısı olup olmadığını araştırdı. Yapılan araştırmada doktoru öldürüp kaçan zanlının kullandığı motosiklet kadının evinin önünde bulundu.

Bu arada kadının kocası Mehmet N. O. da evden bulunamadı.

Kadının çocukları babalarının eve geldiğini, kedilerini "Annenizle konuşacağım biraz dışarı çıkın" diyerek dışarı çıkardığını daha sonra ise silah sesi geldiğini, babalarının kaçtığını söylediği öğrenildi. Polis şimdi her yerde kocayı aramaya başladı.

Polis, Mehmet N. O.'nun eşinin doktorla ilişkisi olduğundan şüphelendiğini bu nedenle önce doktoru öldürüp ardından da eve gelerek eşini öldürdüğünü tahmin ediyor.

Bu arada, Özel Adana Hastanesi morgundan alınan doktorun cenazesi sabah hastaneden alınarak otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Burada otopsi yapılan doktorun cenazesi daha sonra Halk Sağlığı Müdürlüğü bahçesindeki tören alanına getirildi.

Tören sırasında doktorun eşi Fatma Ünal gözyaşlarına boğularak, kalbini gösterip, "Buram yanıyor, ben şimdi onsuz ne yapacağım" diyerek ağladı. Daha sonra eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp ağıt yaktı. Doktorun yakınları da tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Adana Halk Sağlığı Müdürü Alper Acil ise törende yaptığı konuşmada, doktorların, arkadaşlarının ölümünden derin üzüntü duyduğunu, ona son görevini yapmak için buraya toplandıklarını söyledi. Konuşmanın ardından dua okunurken, duanın ardından ise alkışlar eşliğinde doktorun cenazesi araca konarak defnedileceği Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

Bu arada kocası tarafından öldürülün Semra O'nun cenazesinin ise otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verileceği belirtildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Narlıca Denizli Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title