Haberler

Öldürülen Arıcının Eşi ve Eşinin Sevgilisi Tutuklandı

Güncelleme:

İzmir'in Kınık ilçesinde, yalnız yaşayan Osman Bilen'in öldürülmesiyle ilgili, boşanma davası açtığı eşi ile birlikte yaşadığı ileri sürülen Ercan Ercümen tutuklandı.

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, yalnız yaşayan 85 yaşındaki Osman Bilen'in, evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili olarak, boşanma davası açtığı eşi 55 yaşındaki Halide Bilen ile birlikte yaşadığı ileri sürülen 57 yaşındaki Ercan Ercümen tutuklandı.

Kınık'a bağlı Dündarlı Köyü'nde yaşayan Zeliha Kozlu, önceki gün saat 18.00 sıralarında, eşi Ahmet Kozlu ile birlikte, 2 gündür haber alamadığı, arıcılık yapan ağabeyi Osman Bilen'in Atatürk Mahallesi'ndeki evine gitti. Bahçe kapısının kilitli olması üzerine Zeliha Zorlu, ağabeyinin komşusu Ahmet Demir'den yardım istedi. Bahçe duvarından atlayıp, içeri giren Demir, evin giriş kapısı önünde Bilen'in cesedi ile karşılaşıp, jandarmayı aradı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, akciğer ve tansiyon hastası Bilen'in ölümünü Kınık Toplum Sağlığı Merkezi'ne bildirdi. Buradan gelen doktor, cesedi incelemek üzere çevirdiğinde, karın ve boyununda bıçak darbeleri olduğunu farkedip, konuyu savcılığa intikal ettirdi.

3 BIÇAK DARBESİ

Savcı ve jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede, Bilen'in evin içinde bıçaklandığı, yardım istemek için kapıya geldiği sırada yere yığılıp, öldüğünü belirledi. Kınık Toplum Sağlığı Merkezi'nde yapılan ön otopsisinde Bilen'in 2'si karnında, 1'i de boynunda olmak üzere 3 bıçak darbesiyle öldüğü tespit edildi.

BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ

Jandarma, Bilen'in katil zanlısı olarak, iki yıl önce üçüncü evliliğini yapıp, iki ay sonra ise yollarını ayırıp, boşanma davası açtığı eşi Halide Bilen ile birlikte yaşadığı iddia edilen Ercan Ercümen'i gözaltına aldı. Öldürülen Bilen'in evlenmelerinden kısa bir süre sonra aldığı Bergama'daki daire ile Dündarlı Ovası'ndaki 16 dekarlık araziyi geri almak için eşine açtığı davayı kazandığı ancak Halide Bilen'in kararı temyiz ettiği öğrenildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede Halide Bilen ile Ercan Ercümen, Osman Bilen'in öldürülmesiyle ilgilerinin olmadığını ileri sürmelerine rağmen, yoğun şüphe ve kaçma girişimleri gözönünde bulundurularak tutuklandı. - İzmir / Kınık

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Bilen Dündarlı İzmir Kınık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title