Haberler

Öldürülen 12 Yaşındaki Sefa Ayan Cinayetinin Tatbikatı Yapıldı

Yozgat'ta 21 Aralık 2014 tarihinde 12 yaşındaki Sefa Ayan'ın sırtından vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili tatbikatı yapıldı.

Yozgat'ta 21 Aralık 2014 tarihinde 12 yaşındaki Sefa Ayan'ın sırtından vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili tatbikatı yapıldı. Cinayet zanlısı 38 yaşındaki Semra Y. olay anını anlatırken, çocuğu görmediğini ve eve doğru ateş ettiğini söyledi.

Yozgat'ın Çalılı Köyünde, 21 Aralık 2014 günü büyükbaş hayvanları evlerinin yakınındaki çeşmeye götüren 12 yaşındaki Sefa Ayan, çeşme başında beklerken, iddiaya göre komşuları 38 yaşındaki Semra Y. tarafından ateşlenen av tüfeği ile sırtından kısa mesafeden vurularak hayatını kaybetti. Olay anını gösteren kamera kayıtlarında, Sefa Ayan'ın komşuları Semra Y. tarafından pusu kurularak öldürüldüğü iddia edildi. Yozgat Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden dava sürecinde olay yeri keşfi ve tatbikatı yapıldı. Tatbikata, tutuklu bulunan cinayet zanlısı Semra Y. de getirildi. Olay yerinde, nereden ateş ettiği ve olay anını anlatması istenen Semra Y., "O anda çocuğu görmedim. Eve doğru ateş ettim. Amacım korkutmaktı. Çocuk olduğunu görsem hiç ateş açar mıydım. İnanın ki çocuğu görmedim" dedi.

Hayatını kaybeden Sefa Ayan'ın babası Salif Ayan ise, "Silah sesi geldi. O ara çocuğa sıkılacağını hiç düşünemedim. 'Pencereden silah atıyor' dediler. O arada ben kapının oraya çıktım. İnekler çocuğun etrafını sarmış. Çocuk saklanmış zannettim. Büyük oğlum koştu, rahmetliği sırtladı, buraya getirdi. Bunun yanında kocası vardı. Bunu kendisi yapmadı. Evimizin içi dışı komple kurşun izi. Bunu kadın yalnız yapamaz. Azmettiren kocası" diye olay anını anlattı.

Olay yerinde yapılan tatbikatı takip eden anne Derya Ayan ise ölen çocuğunun fotoğraflarına sarılarak gözyaşı döktü. Cinayet zanlısına seslenen anne Ayan, "Yalan söylüyor. Ahmet Y. ile birlikte vurdular. İkisi de oradaydı, pusu kurdular ve vurdular haince. Allah bunu koymaz, mazlumun ahı hiç bir zaman yerde kalmaz. Sefa'mın ahı da senin üzerinden gitmesin. Rüyalarına girer de seni rezil eder inşallah. Benim ciğerim yandı, onların da ciğeri yansın. Bu dünya onlara zehir olsun, bize zehir oldu. Buraya gelip gidiyoruz, bayrağı dalgalandıkça içimize koyuyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Oğlum daha açmamış tomurcuk bir çiçekti. Onun ne suçu vardı, orda duruyordu, arkasından kim vurur. Allah belanı versin" diye konuştu. - Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title