Haberler

Öldürdüğüm Kişi Bana Esrar Sattırmak İstedi"

Samsun’da beraber çalıştığı şahsı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ancak uyuşturucu ticareti suçundan hakim karşısına çıkan 19 yaşındaki genç, öldürdüğü kişinin kendisine satması için uyuşturucu verdiğini ama kimseye satmadığını ileri sürdü.

Samsun'da beraber çalıştığı şahsı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ancak uyuşturucu ticareti suçundan hakim karşısına çıkan 19 yaşındaki genç, öldürdüğü kişinin kendisine satması için uyuşturucu verdiğini ama kimseye satmadığını ileri sürdü.

Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde geçen Kurban Bayramı'nda silahlı saldırıda boynundan vurulan evli ve 2 çocuk babası Davut A.(35), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayeti işlediği iddia edilen ve olaydan sonra tutuklanan 19 yaşındaki Kürşat B. tutuklandı. Öldürülen Davut A.'nın üzerinde uyuşturucu madde ele geçtiği iddia edildi. Polis olayı soruştururken, Kürşat B., cinayet suçundan cezaevinde bulunduğu sırada öldürdüğü kişinin kendisine uyuşturucu sattırmak istediğini ileri sürüp esrarı sakladığı evinde polislere gösterdi. Polis 54 gram esrara el koydu. Kürşat B., hakkında da ayrıca "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Hakim karşısına çıkan Kürşat B., "Davut A.'dan 2 bin lira borç para almıştım. Annem 500 lirasını ödemiş. Benim bu ödemeden haberim yoktu. Davut bana borcunu ödemem amacıyla satmak için uyuşturucu verdi. Ancak, ben bana verdiği uyuşturucuyu sakladım ve kimseye satmadım. Borcumu ödedikten sonra satmak için bana verdiği esrarı da geri iade edecektim. Kimseye uyuşturucu satmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Savcı, mütalaasında Kürşat B.'nin uyuşturucu ticaretinden cezalandırılmasını talep etti.

Duruşma sanık avukatının savcının mütalaasına yazılı savunma yapmak amacıyla süre istemesi üzerine ertelendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Kurban Bayramı Atakum Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title