Haberler

Öldürdüğü Karısının Başında Sabaha Kadar Bekleyen Katil Koca Gözaltında!

Güncelleme:

Adana'da karısını öldürdükten sonra başında bekleyip daha sonra ambulansı arayarak eşinin intihar ettiğini söyleyen koca gözaltına alındı.

Adana'da tartışığı karısını 8 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra sabaha kadar başında bekleyip, daha sonra sağlık ekibini çağırıp eşinin intihar ettiğini söyleyen koca gözaltına alındı.

8 YERİNDEN BIÇAKLADI

Edinilen bilgiye göre olay, Ceyhan ilçesine bağlı Hacı İbrahim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Davut S., gece tartıştığı eşi Saadet S.'yi vücudunun 8 yerinden bıçakladı. Evden ayrılmayan Davut S., sabaha kadar öldürdüğü eşinin başında bekledi. Davut S., sabah 112 Acil Servis'i telefonla arayıp, eşinin intihar ettiğini söyledi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin 2 çocuk annesi Saadet S.'nin bıçak darbeleriyle öldürüldüğünü belirlemesi üzerine, durum polise bildirildi.

CİNAYET SIRASINDA ÇOCUKLAR ODADA UYUYORDU

Olay yerine gelen ekipler Davut S.'yi gözaltına alarak emniyete götürdü. Cinayet sırasında diğer odada uyuyan çocukları G. ve E.'ye ise yakınları sahip çıktı. Sırtında ve göğüs bölgesinde 8 bıçak darbesi bulunan Saadet S.'nin cesedi Ceyhan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

''ÇILGINA DÖNDÜM, KENDİMİ KAYBETTİM''

Eşini öldüren Davut S.'nin ifadesinde, "Akşam akrabalarımızı ziyarete gittik. Eve döndükten sonra da maddi konular nedeniyle tartıştık. Bu sırada bana hakaret edince çılgına döndüm ve kendimi kaybettim. Öldürdükten sonra sabaha kadar başucunda bekledim. Çok pişmanım." dediği öğrenildi. Zanlının Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulaması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ceyhan 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title