Haberler

    Old Trafford Müzesi İstanbul'da

    Güncelleme:

    Manchester United'ın 136 yıllık tarihini sergileyen ünlü Manchester United Old Trafford Müzesi, İstanbul'a geldi.

    Manchester United'ın 136 yıllık tarihini, efsane futbolcularının eşyaları ve tarihe tanıklık eden pek çok detay eşliğinde sergileyen ünlü Manchester United Old Trafford Müzesi, İstanbul'da futbolseverlerle buluştu.

    OYUNCULARA AİT FORMALAR SERGİLENDİ

    İstinye Park'ta bir gün boyunca sergilenen müzenin İstanbul'da gösterilen bölümünde, takımın eski oyuncuları Paul Scholes ile Ole Gunnar Solskjaer'in ayakkabıları, David May'in 1999 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında giydiği forma, 1968 yılına ait oyuncuların isimlerinin işlendiği eşarp, 1956-1957 sezonuna ait Matt Busby imzalı futbol topu ve 1999 yılına ait kulübün destekçilerinin sezonluk bileti gibi önemli sembolik parçalara yer verildi.

    DENIS IRWIN HAYRANLARIYLA BULUŞTU

    1990'lı yıllarda İngiliz ekibinde forma giyen Denis Irwin da müzede futbolseverlerle bir araya geldi. Irwin, Manchester United'ın geçen sezon Premier Lig'de kazandığı şampiyonluk kupası eşliğinde futbolseverlerle fotoğraf çektirip, imza dağıttı. Old Trafford Müzesi, Türkiye'nin ardından dünyanın dört bir yanında birçok ülkeye seyahat edecek.

    MÜZEYİ GEZENLER MEST OLDU

    Manchester United'ın bazen trajik ve çoğu zaman başarılı tarihinin mükemmel bir görüntüsünü futbolseverlere sunan müzenin orijinal halinde, David Beckham ve Sir Bobby Charlton gibi efsane futbolcuların katkılarıyla kazanılan onlarca kupa, Münih Anıtı, Sir Alex Ferguson'ın hologramı, madalyalar, bayraklar, futbolcuların forma ve ayakkabıları ile daha pek çok tarihe tanıklık eden eşya da sergileniyor.

    Müzede, David Beckham'ın oldukça geniş ve şaşırtıcı forma koleksiyonu da ön plana çıkan detaylardan biri olarak dikkati çekiyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    David Beckham Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title