Haberler

Ölçü Aletlerinin Muayenesi İçin Son Başvuru Tarihi 28 Şubat

Malatya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, ölçü ve tartı aletlerinin muayenesi için son başvuru tarihinin 28 Şubat olduğunu bildirdi.

Malatya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, ölçü ve tartı aletlerinin muayenesi için son başvuru tarihinin 28 Şubat olduğunu bildirdi.

İl müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ölçü ve ölçü aletlerinin belirli sürelerde periyodik muayeneye tabi tutulmasının zorunlu olduğu hatırlatıldı. Damga süreleri dolmuş ölçü ve ölçü aletlerinin periyodik muayenelerinin yaptırılması için beyanname verme süresinin, 28 Şubat mesai saati bitiminde sona ereceği kaydedilen açıklamada, ubat ayının son gününün tatile rastlaması halinde müracaatların bir sonraki ilk iş gününün mesai bitimine kadar yapabileceği ifade edildi.

Malatya merkez ve ilçelerinde bulunan akaryakıt satış istasyonlarındaki akaryakıt sayaçları ve LPG sayaçları, tartım işinde kullanılan vasıta baskülleri sahiplerinin her iki yılda bir yapılan periyodik muayeneleri için Malatya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne beyanname vermesi gerektiği vurgulanan açıklamada, ölçü ve ölçü aletlerinin muayene ve damgalarını yaptırmayanlar hakkında, damgası kopmuş, bozulmuş veya damga süresi dolmuş her bir ölçü aleti için idari para cezası verileceği anımsatıldı. Açıklamda, 2015 yılı için uygulanacak idari para cezası miktarının bin 674 lira olarak belirlendiği bildirildi. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

28 Şubat Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title