Haberler

    Olcay: Taraftar Her Zaman Haklıdır

    Galatasaray İkinci Başkanı Olcay, taraftarın protestosuna saygı duyduklarını belirterek verilen mesajın alındığını ifade etti.

    Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, 1-1 sonuçlanan Kasımpaşa maçında, iki takımın da elinden gelen mücadeleyi gösterdiğini söyledi.

    Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Özkan Olcay, her iki takımın da kazanmak için elinden geleni yaptığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

    "Her iki takım da galip gelmek için, elinden gelen bütün gayreti, ortaya koydu. Kasımpaşa'yı, oynadığı güzel futboldan dolayı kutluyorum. Galatasaray da bugün yorgun olmasına rağmen, mükemmel bir mücadele ortaya koydu. Bu maçın sonunda, taraflardan birisi galip gelseydi, diğer tarafa haksızlık olurdu. Ligimizde mücadele eden en iyi takımlardan birisi. Önümüzdeki günlerde, bu lig mücadelesi, aynı kalitesiyle devam edecektir. Galatasaray'ın da lig arasında alacağı tedbirler çerçevesinde, ikinci yarıya daha güzel bir şekilde hazırlanarak gireceğini düşünüyorum."

    TARAFTAR, HER ZAMAN HAKLIDIR

    Sarı-kırmızılı taraftarların 1-1'lik sonuca gösterdiği tepkiyi değerlendiren Olcay, "Taraftar, her zaman haklıdır. Bizi motive eden en kuvvetli destekçilerimizdir. Protestolarına saygı duyup, mesajlarını alıyoruz" dedi.

    Özkan Olcay, Galatasaray'ın Avrupa kupalarında oynadığı için yorgun olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

    "Bir toparlanma süreci içinde icap eden şeyleri ve tedbirlerimizi, kısa süreçte yapılamamasından dolayı devre arasında almış olacağız. Galatasaray, hem Avrupa kupalarında hem de ligde mücadele ediyor. Bu yorgunluk, diğer takımlarımızda Galatasaray'da olduğu gibi etki yapmıyor. Bu faktörleri de göz önüne alarak, toparlanmaya ihtiyacımız var. Galatasaray, çok genç bir ekip değil. Bu açıdan zamanın bizim lehimize çalışacağını düşünüyorum. Aksayan bazı konularda da mutlaka bir tedbir almamız gerektiğini, teknik direktörümüz de görüyor. Devre sonuna kadar maçları olumlu şekilde sonuçlandırıp, Juventus'la da oynanacak müsabakada sonuna kadar terimizi akıtmak suretiyle, hedefe ulaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

    Bir basın mensubunun, "Takımın durumundan memnun musunuz?" şeklindeki sorusu üzerine Olcay, "(Takımın durumundan memnunum) demem için hiçbir olumlu gerekçe görmüyorum. Bu gidişatın Galatasaray'ın gidişatı olamadığını söyleyebilirim. Galatasaray'ın en kısa zamanda yolunu bulup, maçlarını kısa zamanda kendisine yakışır şekilde oynamaya başlayacağını ifade edebilirim" şeklinde konuştu.

    ALBAYRAK, GÜNÜ GELİNCE...

    Ünal Aysal'ın geçen dönemdeki yönetim kurulunda yer alan Abdurrahim Albayrak'ın futbol şubesinin başına geçerek Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görev yapacağı şeklindeki haberlerin hatırlatılması üzerine sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, "Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'a hizmet vermeye kendisini gönülden adamış birisi. Galatasaray'da görevler, dönem dönem, farklı arkadaşlarımız tarafından yürütülebilir. Kendisi camiamız tarafından sevilen ve sempatik bulunan bir arkadaşımız. Günü gelince tabii ki o da hizmet aşkı içinde Galatasaray'a elinden geleni vermeye çalışacaktır" ifadelerini kullandı.

    MANCINI HAKKINDA KANAAT BİLDİRMEM YAKIŞIKSIZ OLUR

    Özkan Olcay, İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin performansından memnun olup olmadıkları yönündeki bir soruyu ise şöyle yanıtladı:

    "Bir teknik direktörün takımı forma sokacak süre geçmedi. Mancini hakkında bir kanaat bildirmem de yakışıksız olur. Mancini, eline verilen malzemeleri, en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor. Ama ligin arasında, onun da bize vereceğe rapora göre, bazı tedbirleri acilen almamız gerekiyor. Tabii ki teknik direktörümüzün görüşlerini aldıktan sonra, Galatasaray adına nasıl bir tavır sergilenmesi gerektiğini belirleyeceğiz."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Roberto Mancini Galatasaray Özkan Olcay Kasımpaşa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title