Haberler

    Olcay Şahan'dan Gençlerbirliği Kalecisine Büyük Tepki

    Attığı golde teknik direktör Arif Erdem'in söylediklerini uyguladığını söyleyen Olcay, "Antalya kampında Arif Erdem'le aynı oteldeydik. Hoca bana ön direğe daha sık koşmamı söyledi. Golde onun da payı var. Golü mutlaka atabileceğimi söyledi. Ben de bunu yaptım. Bugün de Serdar çok iyi kesti gol yaptım. Serdar'ı buradan tebrik ediyorum. Son zamanlarda çok önemli bir performans gösteriyor. Bugün de çok güzel bir asist yaptı." şeklinde konuştu.

    90 dakika oyunun içinde kaldıklarını söyleyen Olcay,"Takım halinde çok iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum. 90 dakika oyunun içinde kaldık. İlk yarıda orta saha ile defans arasında fazla boşluk oluştu. İkinci yarı golü attıktan sonra dengeledik bunu. Kerim çok kaliteli bir futbolcu bunu bugün yine gösterdi. Demba Ba golü iğne deliğinden geçirdi." dedi.

    Gençlerbirliği kalecisi Ramazan'ı, ilk yarıda penaltı beklediği pozisyon sırasında söyledikleri nedeniyle eleştiren başarılı hücum oyuncusu, "Son haftalar fair play olarak ön plana çıkmış bir camiayız. Olmayan bir penaltıyı istemeyiz. Ben %100 penaltı olduğuna inanıyorum. Kesinlikle fauldü. Ramazan'ın söyledikleri hiç yakışmadı. "Beşiktaş camiasına böyle bir futbolcu yakışmıyor" demesi çok ayıp. Bizim ve benim karakterimi tüm Türkiye biliyor. Yaptığı çok yanlıştı."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ramazan Köse Olcay Şahan Arif Erdem Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title