Haberler

Olcay Kılavuz: "Siz, İman Yolcusu, Şahsiyet Abidesi, Mütevaziliğin Örneği Olacaksınız"

İstanbul Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu.

İstanbul Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu.

Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat Merkezinde yapılan törenin sunuculuğunu Bengü Türk TV haber sunucusu Alptekin iyigün yaptı. Tören saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşının okunması ve Kur'an tilavetiyle devam etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yaptığı konuşmada bu yıl ikincisini düzenledikleri 120 binden fazla kişinin oyu ile seçilen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri törenine katılanlara teşekkür etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz da yapığı konuşmada gençlere, "Siz, zarar verebilecek ortamlardan uzak duracaksınız. Siz, Türk milletinin umudusunuz" dedi. Bir milletin geleceğinin gençlik olduğunu belirten Kılavuz, Türk milletinin gençliğinin ise iman yolcusu, şahsiyet abidesi, mütevaziliğin sahibi olan ülkücü gençler olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Doğu Türkistan ve Kafkasya'ya ait halk oyunlarından örnekler sergilendi. Gösteri sonrası 24 kategoride dağıtılan "2. Türk Dünyası Hizmet Ödülleri" sahiplerine verildi.

Törende, Türk Dünyası Yılın Onur Ödülüne araştırmacı gazeteci merhum Servet Somuncuoğlu layık görüldü. Türk Dünyası Yılın Siyasetçisi Ödülü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye verildi.

Somuncuoğlu'nun ödülünü eşi Nevin Somuncuoğlu alırken, Bahçeli'nin ödülü Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz'a takdim edildi.

Ödül kazananlar

1. TÜRK DÜNYASI YILIN ONUR ÖDÜLÜ: SERVET SOMUNCUOĞLU

2. TÜRK DÜNYASI YILIN AKADEMİSYEN ÖDÜLÜ: PROF. DR. AZİZ SANCAR

3. TÜRK DÜNYASI YILIN SİYASETÇİSİ ÖDÜLÜ:  MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI DR. DEVLET BAHÇELİ

4. TÜRK DÜNYASI YILIN GAZETECİSİ ÖDÜLÜ: MERHUM KEMAL ÇAPRAZ

5. TÜRK DÜNYASI YILIN PROJE ÖDÜLÜ: YRD.DOÇ.DR.DÖNDÜ NESLİHAN BAY VE YRD.DOÇ.DR.YALÇIN BAY (TÜRK DÜNYASI ÇOCUK OYUNLARI VE OYUNCAKLARI PROJESİ)

6. TÜRK DÜNYASI YILIN EN ETKİN SİVİL TOPLUM KURULUŞU ÖDÜLÜ: AVRASYA TÜRK DERNEKLERİ FEDERASYONU

7. TÜRK DÜNYASI YILIN MÜZİSYEN ÖDÜLÜ: BOZKURT İLHAM GENCER

8. TÜRK DÜNYASI YILIN BASIN ÖDÜLÜ: ORTADOĞU GAZETESİ

9. TÜRK DÜNYASI YILIN MÜZİK ÖDÜLÜ: CAVİT TEBRİZLİ

10. TÜRK DÜNYASI YILIN HABER SUNUCUSU ÖDÜLÜ: ALPTEKİN İYİGÜN

11. TÜRK DÜNYASI YILIN HABERCİSİ ÖDÜLÜ: KEMAL SALLI

12. TÜRK DÜNYASI EN ETKİN SOSYAL MEDYA KURULUŞU ÖDÜLÜ: TÜRKÇENİN DİRİLİŞ HAREKETİ

13. TÜRK DÜNYASI BALKAN COĞRAFYASI YILIN HİZMET ÖDÜLÜ: MEHMET TÜRKER

14. TÜRK DÜNYASI KIRIM COĞRAFYASI YILIN HİZMET ÖDÜLÜ: ABDÜLCEMİL KIRIMLIOĞLU (MUSTAFA CEMİLOĞLU)

15. TÜRK DÜNYASI GÜNEY AZERBAYCAN COĞRAFYASI YILIN HİZMET ÖDÜLÜ: DR.MAHMUT ALİ ÇÖHREGANİ

16. TÜRK DÜNYASI TÜRKMENELİ COĞRAFYASI YILIN HİZMET ÖDÜLÜ: IRAK TÜRKMEN CEPHESİ GENEL BAŞKANI ERŞAD SALİHİ.

17. TÜRK DÜNYASI KAFKAS COĞRAFYASI YILIN HİZMET ÖDÜLÜ,

TÜRK KADINLAR DERNEĞİ BAŞKANI DOÇ.DR.TENZİLE RÜSTEMHANLI

18. TÜRK DÜNYASI DOĞU TÜRKİSTAN COĞRAFYASI YILIN HİZMET ÖDÜLÜ: YRD. DOÇ. ÖMER KUL

19. TÜRK DÜNYASINA HİZMET EDEN YILIN KADIN ÖDÜLÜ:

TİMSAL KARABEKİR YILDIRAN

20. TÜRK DÜNYASI YILIN SANATÇISI ÖDÜLÜ: AHMET ŞAFAK

21.EN ETKİN SOSYAL MEDYA YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜ: EMRE SOYLU

22.TÜRK DÜNYASI HİZMETİ YAYIN EVİ ÖDÜLÜ: BİLGEOĞUZ YAYINEVİ

23. TÜRK DÜNYASI YILIN EN ETKİN OCAK ÖDÜLÜ:

TUZLA ÜLKÜ OCAKLARI, PENDİK ÜLKÜ OCAKLARI, CEBECİ ÜLKÜ OCAKLARI, HADIMKÖY ÜLKÜ OCAKLARI

24. TÜRK DÜNYASI YILIN OCAK ÖDÜLÜ: YAYLADAĞI ÜLKÜ OCAKLARI

Ödül töreninin sonunda organizasyonda emeği geçen İstanbul Ülkü Ocakları Türk Dünyası birimi başkanları Dr.Halit Gökalp Küçük, Cihan Kantar ve Deniz Güzelay'a Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından plaket verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Servet Somuncuoğlu Devlet Bahçeli Doğu Türkistan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title