Haberler

    Olcan Adın'ın Yolu Burak Yılmaz'la Aynı

    Güncelleme:

    Sarı-Kırmızılı kulübün Olcan Adın transferi, ilginç bir hikâyeye daha konu olacak.

    Fener forması giyip tutunamayan, Anadolu'da yıldızını parlatıp, Trabzon'da tecrübe kazandıktan sonra Galatasaray'a giden Burak Yılmaz'ın yolundan ilerleyen bir isim daha var: Olcan Adın.

    BURAK YILMAZ'LA AYNI SÜRECİ GEÇİRİYOR

    Fanatik'te yer alan habere göre; Hatırlanacağı üzere Burak Yılmaz, Fenerbahçe’de oynayıp tutunamamış; sonrasında biçok kulüp gezdikten sonra Gökhan Ünal transferi karşılığında Trabzonspor’a verilmişti. Bordo-Mavili ekipte tecrübe kazanan ve krallık gururu yaşayan Burak, daha sonra Cim Bom’un yolunu tutmuş ve Sarı-Kırmızılı formayla da gol krallığı yaşamıştı. Burak Yılmaz’ın geçirdiği sürece benzer bir dönem, şimdilerde Olcan Adın’ın da başından geçiyor.

    YILDIZI ANTEP'TE PARLADI

    Genç yaşta Kartalspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan ancak Sarı-Lacivertli ekipte başarılı olamadığı için sürekli başka takımlara kiralanan Olcan Adın, Gaziantepspor’a gönderildikten sonra müthiş bir yükseliş yaşamıştı. Antep’te yıldızını parlattıktan sonra Trabzonspor’a geçen ve burada tecrübe kazanan Olcan, tıpkı Burak gibi Galatasaray’ın yolunu tutmak üzere. Olcan Adın’ın Burak Yılmaz kadar başarılı olup olmayacağını ise zaman gösterecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Burak Yılmaz Galatasaray Fenerbahçe Olcan Adın Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title