Haberler

    Olcan Adın: Beşiktaş'ı Değil de Galatasaray'ı Seçtiğim İçin Pişmanım

    Güncelleme:

    Galatasaraylı Olcan Adın, Beşiktaş'ın yerine sarı-kırmızılı takımı tercih ettiği için pişman olduğunu söyledi.

    Sezon başında Trabzonspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Olcan Adın için bordo-mavili kulübe 4 milyon euro artı sadece 6 ay önce Kayserispor'a bonservisi için 2 milyon 750 bin euro ödenen Salih Dursun da 2 sezonluğuna kiralık verildi. Olcan'a 4 yıllık sözleşme karşılığında 1.6 milyon euro'dan 4 sene 100 bin euro artan oranda da maaş ödemesi yapılacak.

    "GALATASARAYA GELDİĞİM İÇİN PİŞMANIM"

    Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Abdurrahim Albayrak'ın Trabzonspor'a geri alması için ısrar ettiği, Olcan'ın da Tolga Zengin'e Beşiktaş'ı değil de Galatasaray'ı seçtiği için pişman olduğunu anlattığı ortamda sarı-kırmızılı yönetim devre arasında herhangi bir teklif gelmesi durumunda Olcan'ı göndermeyi de planları arasına aldı.

    12 MAÇ OYNADI, 180 BİN EURO'YU CEBİNE KOYDU

    Şu ana kadar da 12 maçta oynadığı için 180 bin euro'yu da cebine koyan Olcan Adın bu dönemde sadece 1 gol ve 1 asist yapabildi. 3 maçta 11'de oynadı. Galatasaray bu maçlarda Başakşehir'e 4-0, Trabzonspor'a 3-0 yenilirken, Olcan'ın 90 dakika oynadığı sadece Erciyesspor maçı 2-1 kazanıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Galatasaray Olcan Adın Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500

    Yorumlar (35)

    BJK:

    BEŞİKTAŞLI OLMAK AYRICALIKTIR O FORMA KUTSALDIR HERKESE NASİP OLMAZ

    25
    20
    yanıtYanıtla
    g.s:

    kardeşler g. sarayı hep 6. 0 lıyı yazıyorsunuz tarih 12 şubat 1911 g. s. 7 f. b 0

    28
    5
    yanıtYanıtla
    AtaMobil-IOS:

    İyki 6alatasarayı seçmişsin beşiktaş seni almadığı için çok şanslı hadi yolun açık olsun .

    20
    8
    yanıtYanıtla
    MunzurMobil-IOS:

    Iyi gidişi durdurmaya Çalışıyorlar diyor bu gsliler ulan gecen hafta tarihe geçtiniz eziklikle 3 lig takımını yenince bu ne Sevinç yuh ulan sizde Şeref olsa 9 atmazdınız bulmuşsunuz böyle takım at dur deme korkudan geçleri değil hasları oynatıyorlar haha bu ne korku ulan ilk dakikalar yinemi dört Diye iç geçirdiniz haha

    8
    12
    yanıtYanıtla
    Yaza Çizer:

    Dün adam mükemmel gol attı bugün . izin yalan dolan haberleri ayıptır be.

    10
    8
    yanıtYanıtla
    ....mobilWeb@haberler.com:

    Adamin kendi agzindan yaptigi bi aciklama yok. Yine biri mabadindan uydurmuş... Iftira atmak beleş nede olsa...

    10
    5
    yanıtYanıtla
    Tüh:

    Yalan haber, fenev yaptırmıştır :D

    9
    6
    yanıtYanıtla
    020202ady00202:

    AMAÇ BELLİ GALATASARAYIN İYİ GİDİŞİNE DURDURMAK AYIP BE SİZE HİÇBİR OYUNCU ÇIKIPTA OYNADIĞI TAKIMDAYKEN BEN GELDİĞİME PİŞMANIM DERMİ UYDURMACA HABERLERLE YENİDEN DOĞUŞUN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORLAR. . . . . UYDURMA HABER

    9
    6
    yanıtYanıtla
    Adem saltuk:

    İstanbula gelıp gece kuluplerınden cıkmayıp öküz gibi vucut yapmış pişmanım diyor. Bizde gökhan töreyi degilde seni aldıgımız için çok pişmanız

    9
    5
    yanıtYanıtla
    Abdülaziz Aslanterbieyecisiogullarindan:

    Trabzonun arka bahçesi GalatAtasaraY

    6
    8
    yanıtYanıtla
    Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title