Haberler

Olay Yeri İncelemesi Yaparken Şehit Düşen Polis Memuru Altındal Toprağa Verildi

Görüntü Dökümü:

Şehit yakınlarının feryat etmesi,

Şehidin naaşının getirilmesi,

Şehidin annesinin tabuta sarılarak ağlaması,

Cenaze namazının kılınması,

Naaşın omuzlarda taşınması, Başkentte polise yapılan silahlı saldırı

Altındağ'da görev başındayken uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak, şehit olan polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı

Altındağ'da görev başındayken silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye rağmen şehit olan polis memuru, toprağa verildi.

Altındağ Karapürçek 421. Cadde'deki bir fotoğraf stüdyosunda çıkan kavga sonrasında burada inceleme yaparken olaya karışan kişilerin tekrar iş yerine gelmesi üzerine çıkan arbedede silahla vurulan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Mustafa Altındal'ın (44) Türk bayrağına sarılı naaşı önce helallik alınması için Keçiören Çekirge Caddesi'ndeki evinin önüne getirildi.

Büyük boy Türk bayrağının asılı bulunduğu evinin önünde şehit Altındal için helallik alındı. Daha sonra şehit polis memuru ambulansla başkentin Güdül ilçesine getirildi.

Şehit polis memuru Altındal için Güdül ilçesi Yeşilöz Kasabası'nda cenaze töreni düzenlendi. Şehit Altındal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu ambulanstan alındıktan sonra polis tören mangasınca bir süre omuzlarda taşındı.

Törende taziyeleri kabul eden şehit polis memuru Altındal'ın eşi Tulin ve 15 yaşındaki oğlu Hakan ile babası Mehmet Altındal ile annesi Nigar Altındal'ın güçlükle ayakta durdukları gözlendi.

Törene, şehidin aile yakınları, Ankara İl Emniyet Müdürü Vekili Hakan Arıkan ile Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden çok sayıda polis memuru ve vatandaş katıldı.

Güdül ilçesi Aşağı Mahalle Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit polis memuru Mustafa Altındal, Yeşilöz kasabası mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan dün Altındağ Karapürçek 421. Cadde'deki bir fotoğraf stüdyosunda çıkan kavga sonrasında burada inceleme yaparken olaya karıştığı belirlenen zanlıların hepsinin 11 kişi olduğu ve bunların tamamının yakalanarak gözaltına alındığı, işlemlerinin emniyette devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Karapürçek Altındağ Yeşilöz Güdül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title