Haberler

Olay Gazetesi 12 Yaşında

Güncelleme:

Şanlıurfa'da yerel yayım yapan Şanlıurfa Olay Gazetesi, 12'nci yaşını kutladı.

Şanlıurfa Olay Gazetesi 12'nci yayım yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gazete yönetim kadrosu ve çalışanları önceki gün 12'nci yıla özel pasta keserek kısa bir kutlama yaptı. Kutlamada Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi son dönemlerde yaşanan çatışmalı ortam nedeniyle töreni sade tutmaya karar verdiklerini söyledi.

Çiftçi, "11 Yıl önce 3 kişi ile başladığımız Gazetemizde şu anda 30'a yakın çalışanımız var. Allah'a şükürler olsun, Allah bizlere bugünleri nasip etti. Dün yalnızdık, bugün koskoca Urfa arkamızda inşallah Allah bizi mahcup etmez. Pastamızın rengi gazetemizin logosu gibi kırmızı idi. Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlar ve terör olaylarından dolayı logomuzun dışında olan siyah renge büründük. Allah ülkemizi sağ salim mutlu ve huzurlu günlere kavuşturmayı nasip etsin" Dedi.

Düzenlenen törene Gazete Yazı İşleri Müdürü Dilek Çiftçi, Haber Merkezi Müdürü Aziz Budak, Haber Merkezi'nden Ahmet Doğan, Köşe Yazarları Halil Manuş, Bilal Bebe, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, Gazeteciler Mehmet Canbeyli, Ömer Dodanlı katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title