Haberler

Okyanus'tan Büyük Sürprizlerle Dolu Bir Öğretmenler Günü Kutlaması

Güncelleme:

Okyanus Kolejleri Öğretmenler Günü'nü 24 Kasım günü Kaya Ramada Oteli Balo Salonu'nda bine aşkın davetlinin katılımıyla kutladı.


Okyanus Kolejleri'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasına davetliler büyük ilgi gösterdi. Kutlamaya, Okyanus Kolejleri'nin İstanbul'da yer alan Avcılar, Bahçeşehir, Beylikdüzü, Beykent, Fatih, Güneşli, Halkalı, Sancaktepe, Haramidere (Solarkent), Kemerburgaz, Mimarsinan kampüsleri öğretmenlerinin, idarecilerinin davet edildiği kutlamaya, Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey, Okyanus Holding Yönetim Kurulu üyeleri ve Okyanus Kolejleri Yönetim Kurulu, Genel Müdürlük ve Kurumsal Satış yöneticileri katıldılar.

İstanbul'daki Okyanus Kolejleri'nin kutlamasına Ankara, Adana, İzmir ve Tatvan'daki Okyanus Kolejleri de eş zamanlı düzenledikleri kutlamalar ile katıldılar. Canlı video bağlantısı ile il dışındaki kampüslerin öğretmenler günü de kutlandı.

"Ben Öğretmenim" Videosu Beğeni Topladı

Güneşli Okyanus Koleji Müdürü Mesut Mugan ve Özlem Canlı'nın sunuculuğunu yaptığı gece saat 19.00'da verilen kokteylin ardından akşam yemeğine geçilmesiyle başladı.

Mesut Mugan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, "Özveri ile yaptığımız mesleğimizin özünde Atatürk'ün söylediği sözün önemi büyüktür: Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en saygıdeğer en özverili unsurlarıdır. Ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir." dedi.

Barkovizyonda yayınlanan Okyanus Kolejleri okul öncesi öğretmenlerinin hazırlamış olduğu "Ben Öğretmenim" videosu izleyenlerden büyük alkış aldı.

Açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye gelen Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey "Okyanus Kolejleri'nin çok değerli yöneticileri, Yönetim Kurulu ve saygıdeğer öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüz kutlu olsun, mutlu olsun. İstanbul olarak Adana, Ankara, Antalya, İzmir ve Tatvan Okyanus Kolejleri'ne de yürekler dolusu selamımızı iletiyoruz." diyerek konuşmasına başladı.

"Dünya Markası Olma Yolunda Elimizden Geleni Yapacağız"

Orhan Özbey, "Bugün hepimizin günü. Takdir duyguları ile şükran duyguları içinde gününüzü bir daha kutluyor, selamlarımı sunuyorum. Öğretmenlik kutsal yüce ve değerli bir meslektir. Çünkü, hammaddesi insan olan bir sanattır. Bunu bilerek sorumluluğumuzun farkında olalım ve sınıfımızda nasıl bir abide ile karşı karşı olduğumuzun farkındalığıyla öğrencilerimize sarılalım. Onlara ilim, bilim, bilgi ve ahlak eğitimi verelim. Bugünün heyecanı sonraki günler sınıflara da taşınacak. Bugün Anadolu'da da şubelerimiz var, ilerki yıllarda başka kampüslerimiz de açılacak." dedi.

Okyanus Kolejleri'nin bir reformun öncesinde olduğunu da belirten Özbey, eğitim kalitemizle bir dünya markası olma yolunda elimizden geleni yapacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

5. ve 10. Yılını Dolduran Öğretmenlere Plaket

Gece, Okyanus Kolejleri'nde 5. ve 10. yıllarını dolduran öğretmenlere teşekkür plaketlerinin Orhan Özbey tarafından takdim edilmesiyle devam etti.

Bircan Öztürk Canan Aksoy, Ceylan Tunç, Cüneyt Yaz, Dilek Şenol Korkmaz, Dilek yıldırım, Emel Hilal Turna, Emre Koyunoğlu Eyüp Çakal, Faruk Çankaya, Fatma Eren, Fikret Akın Mescioğlu, Fuat Aydın, Gizem Sertbaş,Hakan Güzel, Havva Elif Alagöz, Hayriye Yılma, Burçin Rençber, , Hikmet Ökçe,Hülya Koç, Hülya Sürek, İknur Özlem Ergün, Kenan Çolak, Mete Doğanay, Metin Yaşar, Nermin Akgüç, Nesrin Erarslan, Nil Baylar, Nilay Kutluk, Olcay Kurt, Özge Çavuşoğlu Pazarcık, Özge Can Durdu, Ruken Türksever, Seher Çolak, Murat Sert, Serap Seyfi, Yeşim Daşdemir Çalık, Yıldız Parlak Diğdem, Tekin,Cüneyt Kılıç, Serap Tarhan, Sevinç Turan Karakoç, Süreyya Göçküncü, Şükran Kan, Cumali Sevinç, Tuğba Bilen, Yeliz Çavuş, "5. Yıl" plaketlerini Orhan Özbey'den aldılar.

İl dışında olan Aylin Tuna, Ebru Adak ve Özer Tuna'nın plaketlerini onların adına Ortaokul Genel Müdür Yardımcısı Adnan Ünsal aldı.

Daha sonra Orhan Özbey, Okyanus Kolejleri'nde 10. Yılını dolduran Abdülkadir Arslan, Erhan İban, Meryem Kızıler, Nesrin İpek, Melike Erçelik, Ömer Açıkyürek, Ömer Faruk Yılmaz, Rümeysa Öztürk, Sema Pala, Sevil Kılıç, Sevil Süngü ve Yeşim Şener'e "10. Yıl" plaketlerini verdi.

İl dışında olan Onur Kaşkaya'nın plaketini onun adına Lise Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman aldı.

Kendisi de Biyoloji öğretmeni olan Orhan Özbey'e ödülünü İlkokul Genel Müdür Yardımcısı Tarık Atasever takdim etti.

Unutulmaz Gecenin, Unutulmaz Sürprizi

Unutulmaz bir gece sloganıyla başlayan gecede unutulmaz bir sürpriz de yaşandı. Tüm Türkiye genelindeki Okyanus Kolejleri öğretmenlerine verilen çekiliş numaralarıyla bir çekiliş gerçekleştirildi. Çekiliş sonucunda Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde görev yapan Hülya Aydoğan Sürek 2016 model bir otomobil kazandı.

Tablet ve akıllı telefonların da hediye olarak verildiği çekiliş sonrasında gecenin talihlileri hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Okyanus Kolejleri Öğretmenler Günü kutlaması gecenin ilerleyen saatlerinde orkestra eşliğinde müzik ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orhan Özbey Bahçeşehir İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title