Haberler

Okyanus Kolejleri İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük ve en trend aile etkinliği olmayı başaran İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı ziyaretçileriyle 5. kez buluşacak.

Türkiye'nin en büyük ve en trend aile etkinliği olmayı başaran İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı ziyaretçileriyle 5. kez buluşacak.

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı Harbiye'deki İstanbul Kongre Merkezi'nde 16 Aralık Cuma günü başlıyor. 16-17-18 Aralık'taki fuara çocuk sahibi olan ya da bebek planlaması yapan ailelerin yoğun katılımı bekleniyor.

3 GÜN SÜRECEK

Üç gün sürecek olan fuarda Okyanus Kolejleri bu yıl fuarın etkinlik organizatörü. Spor, sanat, bilim, drama, müzik alanlarında çocuklarımızı eğiten ve eğlendiren tüm etkinliklerimize veli ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

ÖDÜL KAZANABİLİRSİNİZ

Ailelerin, annenin hamilelik döneminden çocukların kolej çağına kadar, (0-12 yaş) ihtiyaç duyacakları tüm ürün ve hizmetleri bir araya getiren İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda, 3 gün sürecek onlarca eğlenceli etkinlik sayesinde ailenizle ekip olarak yarışmanın, ödüller kazanmanın, paylaşmanın, eğlenmenin, yeni bir şeyler üretmenin keyfine bir kez daha varacak, soğuk kış günlerinde sıcacık üç gün geçirme şansına sahip olacaksınız.

UZMANLARA DANIŞIN

Merak ettiğiniz, almayı düşündüğünüz, kararsız kaldığınız birçok ürün ve konunun uzmanları ile birebir tanışacak, onlara aklınızdaki tüm soruları sorabileceksiniz.

SEMİNERLERİ KAÇIRMAYIN

Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Bölüm Başkanımız Hamit Bekçi'nin 17 Aralık Cumartesi günü saat 11.30'daki 'Erken çocukluk evresinde eğitimsel süreç' konulu semineri ve Anaokulu Rehberlik Bölüm Başkanımız Duygu Karacar' ın 18 Aralık Pazar günü saat 15:15' teki 'Çocuk psikolojisi' konulu seminerini kaçırmayın!

Okyanus Koleji öğrencilerinin resim bölümü öğretmenleriyle birlikte başlatmış olduğu Çevremizde yaşayan canlıların yaşam koşullarına insanların dikkatini çekmek adına sosyal sorumluluk proje resimleri İBS Fuarında sergilenecektir.

Kaynak: Haberler.com / Anne Çocuk

Harbiye Türkiye Bebek Anne Çocuk Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title