Haberler

Okuyan Veliler Ödüllendirildi

Karelbistan Osman Gazi İlk ve Ortaokulu okul yönetimi tarafından velilere yönelik kitap okuma yarışmasının sınavı, yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Karelbistan Osman Gazi İlk ve Ortaokulu okul yönetimi tarafından velilere yönelik kitap okuma yarışmasının sınavı, yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye giren velilere ödülleri törenle verildi.

Ödül töreninde konuşma yapan Okul Müdürü Hamit Akdağ, "Böyle bir yarışma yapmamızdaki amaç; Veli-okul-öğrenci işbirliğini güçlendirmek, veliler aracılığıyla öğrencilere kitap okuma sevgisini ve alışkanlığını kazandırmak, ailelerin öğrencilere doğru model olmalarını sağlamak, anne-babaları çocuk eğitimi ile ilgili bilinçlendirmek, okuyarak aydınlanan nesiller yetiştirmek ve en önemlisi kitap okumanın önemini anlatabilmektir" dedi.

Akdağ, "Ayrıca bir velimizin tüm sorulara doğru cevap vererek 100 puan, dört velimizin de 95 puan alması velilerimizin bu projeye verdiği önemi göstermektedir. Velilerimize ilgilerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

Yarışmada 100 puan alarak birinci olan veli Rukiye Şahin'e çeyrek altın, 95 puan alarak ikinciliği ve üçüncülüğü paylaşan veliler Münife Ağca, Vildan Şahin, Döndü Demir ve Songül Topal'a ise para ödülü, ilk 20 ye giren velilere de çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yarışmaya katılan veliler ise ilk defa böyle bir yarışmanın yapıldığını ve çok memnun olduklarını dile getirdiler. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Gazi Akdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title