Haberler

Okulun Türk Bayrağını Aldılar (2)

Validen 'BAYRAK' AÇIKLAMASI Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu bahçesindeki direkten Türk bayrağının ipi kesilerek alınması olayıyla ilgili açıklama yaptı.

Validen 'BAYRAK' AÇIKLAMASI

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu bahçesindeki direkten Türk bayrağının ipi kesilerek alınması olayıyla ilgili açıklama yaptı. Vali Aksoy, konuyla ilgili inceleme başlattıklarını belirterek, "Gelen ilk bilgiler şöyle; dün itibariyle okul bahçesinde oynayan çocukların iple oynarken bayrağın aşağıya doğru düştüğü yönünde. Bir vatandaşın da sorumluluk duygusu içerisinde bunu alarak iş yerine götürdüğü, bugün itibariyle de okullar başladığında okul yönetimine gelip teslim etmesi şeklinde bir durum söz konusu. Bayrak üzerinde herhangi bir tahribat yok. Herhangi bir olumsuz durum şu ana kadar bize intikal etmiş değildir. Ama yine güvenlik birimlerimiz 'farklı bir durum var mı' noktasında konuyu bütün yönleriyle araştırmaktadır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aksoy Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title