Haberler

Okullardaki Hizmetli Açığı Hizmet Alımı Yöntemi ile Giderilecek

Eğitim İş Sendikası Niğde İl Başkanı Timur Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Niğde Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser'i Makamında Ziyaret Etti

Eğitim İş Sendikası Niğde İl Başkanı Timur Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Niğde Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser'i makamında ziyaret etti. Sendika temsilcileri, Milli Eğitim Müdürü Eser'e eğitim alanında yaşanan sorunları anlatıp, çözüm bulunması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Timur Özkan, Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser'e yaptıkları ziyaretle ilgili gazetecilere açıklamada bulundu. Özkan, Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser ile samimi bir ortamda eğitim alanında yaşanan sorunları gündeme getirdiklerini söyledi. 5 Kasım 2009 tarihinde Türkiye genelinde yapılan iş bırakma eyleminin ardından pek çok ilde haksız ve yasadışı şekilde eyleme katılanlara disiplin cezaları verildiğini anımsatan Özkan, 'Niğde'de eyleme katılanlara ceza verilmedi. Sendikal hakların kullanılması konusunda yasalara uygun tutumundan dolayı sayın milli eğitim müdürümüze teşekkür ettik' dedi. Özkan, Milli Eğitim Müdürü Eser'in, okullardaki hizmetli açığının giderilmesi konusunda milli eğitim müdürlüğünün hizmet alımı yöntemi ile sorunu çözeceğini söylediğini de sözlerine ekledi.

(KZ-İÇR-ÜNS) - NİĞDE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title