Haberler

Okullarda Karne Heyecanı

Kayseri'de, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullardaki yaklaşık 286 bin öğrenci karne aldı.

Kayseri'de, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullardaki yaklaşık 286 bin öğrenci karne aldı.

Ahmet Eskiyapan İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine, Vali Orhan Düzgün'ün, Vali Yardımcısı Gökhan Azcan, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ile şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Düzgün, burada yaptığı açıklamada, kentte eğitim gören yaklaşık 286 bin öğrencinin 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin ilk yarısını güzel bir şekilde tamamladığını belirterek, eğitim-öğretime katkıda bulunan velilere, okul aile birliklerine ve ilgili kamu kurumlarına teşekkür etti.

Herhangi bir sıkıntı olmadan ilk yarıyılın tamamlandığını dile getiren Düzgün, "Çocuklarımız öğretmenleriyle, yöneticileriyle, velileriyle beraber sağlık ve huzur içerisinde bu yarıyıl tatiline ulaştılar. İnşallah bu yarıyıl tatilinde de güzelce dinlenecekler ve ikinci yarıyıla daha heyecanlı şekilde başlayacaklar" dedi.

Düzgün, yarıyılda öğrencilere ödev verilmediğini, ancak kitap okumalarını tavsiye ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın tatili okuyarak geçirmelerini, ailelerini, yakınlarını ziyaret etmelerini diliyorum. Kayserimiz kar bakımından oldukça zengin bir ilimiz ve Erciyes gibi güzel bir kayak merkezimiz var. Erciyes'te kayarak güzel bir şekilde tatillerini geçirmelerini diliyorum. İnşallah ikinci yarıyılda da öğrencilerimize başarılı bir çalışma dönemi diliyorum."

İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu da karneye sadece öğrencilerin notu olarak bakmamak gerektiğini, karnenin aynı zamanda ailelerin, öğretmenlerin ve çevrenin de notu olduğunu belirterek, çocukların sağlıklarının, kişisel gelişimlerinin her şeyden önemli olduğunun bilinmesi gerektiğini anlattı.

Törenin sonunda Düzgün, bazı sınıftaki öğrencilerin karnelerini dağıtarak, okuma yazmayı öğrenen ve derslerini başarıyla geçen öğrencilere yarıyıl tatilinde okumaları için kitap hediye etti. Öğretmenler ise hazırladıkları kara kalem resmi eğitime katkılarından dolayı Düzgün'e hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Vali Orhan Düzgün Bilal Yılmaz Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title