Haberler

Okullarda Karne Heyecanı

Osmaneli, Gölpazarı ve Pazaryeri ilçelerinde öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline başladı.

Osmaneli, Gölpazarı ve Pazaryeri ilçelerinde öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline başladı.

Osmaneli'nde, Kaymakam Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ile Osmaneli İlkokulunda karne dağıtım törenine katıldı.

Şahin, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin tatilde eksikliklerini değerlendirmeleri 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına iyi hazırlanmaları açısından önemli fırsat olduğunu belirterek, "Bol bol kitap okuyarak, tatilin keyfini çıkarmalıdırlar. Her öğrenci bizim için değerlidir. Çünkü her öğrenci öğrenir ve öğretilir. Hiçbir aile çocuğunu başarısızlığı yüzünden yargılamasın. Her öğrencinin belirli bir yeteneği ve kapasitesi vardır. İnsan ne kadar iyi hazırlanırsa, gelecek nesillere daha iyi örnek olur. Hiçbir zaman baş koyduğunuz yoldan ve hedeften çıkmayın" ifadesinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve Okul Müdürü Necip Akkanat'ın konuşmasının ardından Kaymakam Çakıcı ve beraberindekiler, öğrencilerin karnelerini verdi.

Gölpazarı

Gölpazarı Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz, Cengiz Topel İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım töreninde, tatilin öğrencilerin dinlenmeleri, kendilerine zaman ayırmaları, daha fazla kitap okumaları, sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için önemli bir fırsat olacağını söyledi.

Okul döneminde gösterdikleri gayretlerden dolayı öğrencileri kutlayan Akagündüz, öğrencilere hitaben, "Karnenizdeki sonuç ne olursa olsun, kendinize güven duyarak daima başarabileceğinize dair umudunuzu hiç yitirmeyin. 3 aylık uzun bir tatile gireceksiniz. Sadece televizyon ve bilgisayar karşısında zaman geçirerek kendinizi dinlendirmiş olmazsınız. Ailenize, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza ve kendinize zaman ayırarak tatili daha faydalı geçirebilirsiniz" diye konuştu.

Okul Müdürü Hakan Özkan da geçmişini iyi bilen, geçmişini sağlam temellere oturtan, geçmişiyle korkusuzca yüzleşen ve atalardan ders çıkarıp geleceğe ulaşan bireylerin geleceğinin de sahipleri olacağını belirtti.

Okul birincisi Eda Nur Yalçın'ın yaş kütüğüne plaketini çakması ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz'ün plaket vermesi ile karnelerin dağıtımıyla tören sona erdi.

Pazaryeri

Pazaryeri Atatürk Ortaokulunda düzenlenen törene, Kaymakam Vekili Kadir Apaydın, Garnizon Komutan Vekili Aydın Göker, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Akpınar, daire ve okul müdürleri ile veliler katıldı.

Apaydın, öğrencilerin tatilde bol bol kitap okumalarını istedi.

Öğrencilerin hazırladığı folklor ve semazen gösterilerinin ardından okullara verdiği katkı nedeniyle Kaymakam Vekili Apaydın'a tüm okullar adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Akpınar tarafından kitap, etkinlik ve turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve karneleri verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Ekinci Pazaryeri Gölpazarı Osmaneli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title