Haberler

Okullarda Karne Heyecanı

Rize'de okul öncesi, ilk ve ortaöğretim kurumlarında okuyan 64 bin 700 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Rize'de yarı yıl tatili dolayısıyla karne töreni düzenlendi.

Çaykent İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene, Vali Nurullah Çakır, Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kalender ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende, 8. sınıf öğrencileri Beyzanur Duman ve Kübra Gürsü, işaret dili ile "Bana bir masal anlat baba" adlı şarkıyı söyledi.

Vali Çakır, burada yaptığı konuşmada, ilk yarı tatilinde öğrencilerin karne ile ödüllendirildiğini söyledi.

Rize'de 64 bin 700 öğrencinin bugün itibarıyla karne aldığını ifade eden Çakır, "Tatil dönemini öğrencilerin iyi değerlendirmesi gerekir. 15 günlük yarı yıl tatilini, biraz düşünme ve ikinci döneme daha iyi enerji ile başlama adına yenilenme dönemi olarak geçirmelerini tavsiye ediyorum. Velilerimizin de çocuklarıyla zaman geçirmelerini istiyorum" diye konuştu.

Çakır, işitme engelliler okulunda öğrenim gören öğrencilerin önümüzdeki yıl, yeni okulda okuyacaklarını sözlerine ekledi.

Vali Çakır'ın konuşmasını işitme engelliler öğretmeni Sevinç Doğan işaret dili ile çeviri yaptı.

Törenin ardından Vali Çakır, öğrenciler ve velilerle birlikte pasta kesti .Daha sonra Çakır, öğrencilere karnelerini dağıttı. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kalender Nurullah Çakır Çaykent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title