Haberler

Okullararası Kros Grup Birinciliği Yarışması

Türkiye Okullararası Kros Grup Birinciliği Yarışması, 17 ilden katılımla Muğla'da gerçekleştirildi.

Türkiye Okullararası Kros Grup Birinciliği Yarışması, 17 ilden katılımla Muğla'da gerçekleştirildi.

Ortaca Ahmet Ateş Stadyumu ile Kemaliye Mahallesi arasında, 4 kategoride 500 sporcunun katıldığı yarışlarda, yıldız kızlar kategorisinde sporcular 2 bin metre, yıldız erkekler ve genç kızlar kategorisinde 3 bin metre, genç erkekler ise 5 bin metre koştu.

İki bin metrede kız ve erkek öğrencilerin yarıştığı koşularda, sıcak havanın da etkisiyle bazı sporcular bitiş çizgisine vardıktan sonra rahatsızlanarak uzun süre yerden kalkamadı. Rahatsızlanan sporculara ilk müdahale, öğretmenleri ve sağlık görevlileri tarafından yapıldı.

Müsabaka direktörü İzmir Atletizm Hakemleri Derneği Asbaşkanı Ahmet Toyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta en iyi dereceye sahip takımların Türkiye Şampiyonasına katılacağını söyledi. Toyer, ferdi sporcu olarak takımları finale katılma hakkını kazanamayan ama ilk 3'e giren sporcuların da yapılacak final müsabakalarına katılacağını bildirdi.

Kros ve yol yarışları için ideal bir hava olduğunu belirten Toyer, "Yarışlar çok güzel bir ortamda yapıldı. Yarışmalarda herhangi bir aksilik, sorun olmadı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Yarışmada, yıldız kızlar kategorisinde, Isparta Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu birinci, Eskişehir Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu ikinci, Konya Karatay Saraçoğlu TOKİ Mustafa Çetin Ortaokulu üçüncü, İstanbul Sultanbeyli Namık Kemal Ortaokulu takımı dördüncü oldu.

Yıldız erkekler kategorisinde, Kütahya Atakent Ortaokulu birinciliği, Manisa Taytan Ortaokulu ikinciliği, İzmir Kozağaç Ortaokulu üçüncülüğü, Isparta İMKB Ortaokulu dördüncülüğü elde etti.

Genç kızlar kategorisinde ise birinciliği Eskişehir Özel Atayurt Lisesi, ikinciliği Kütahya A.S.E. Spor Lisesi, üçüncülüğü Antalya Muratpaşa Spor Lisesi, dördüncülüğü Aydın İncirliova Spor Lisesi kazandı.

Genç erkekler kategorisinde İstanbul Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Eskişehir Sivrihisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Konya Ereğli Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü, Kütahya A.S.E. Spor Lisesi dördüncü oldu.

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Kütahya Türkiye Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title