Haberler

Okullara Kırtasiye ve Temizlik Malzemesi Dağıtıldı

Trabzon Valisi Öz: "Okulumuzun, sınıfımızın, çevremizin temiz olması başarımızı da etkileyecektir"

Trabzon'da okullara, düzenlenen törenle kırtasiye ve temizlik malzemesi dağıtıldı.

Ali Kemal Aktürk İlkokulunda düzenlenen dağıtım törenine, Vali Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öz, burada yaptığı konuşmada, yaşanılan bütün alanlarda temizlik kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Kantinlerde ve okul çevrelerinde denetim yapacaklarını belirten Öz, "Böylece okullarımızın daha temiz olmasını sağlayacağız. Bütün öğrencilerimizin ortak kullandıkları yerlerin temiz olmasını istiyoruz. Temizlik alışkanlığımızı geliştirmek için bu programı önemsiyorum" dedi.

Öz,  Trabzon'da bugüne kadar 30 okula temizlik malzemesi verdiklerini ifade ederek, "Bu bir başlangıçtır. Okul aile birliklerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve diğer birimlerimizin bu çalışmalara destek vereceğine inanıyorum. Okulumuzun, sınıfımızın, çevremizin temiz olması başarımızı da etkileyecektir" diye konuştu.

Gümrükçüoğlu ise Trabzon'un Türkiye'nin en temiz şehri seçildiğini anımsatarak, "Bunu sürdürmemiz lazım. En temiz okulları, caddeleri ve evleri hep birlikte oluşturacağız" ifadelerini kullandı. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Abdil Celil Öz Ali Kemal Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title