Haberler

Okullara Atık Yağ ve Pil Toplama Makinesi

Tarsus Belediyesi, geri· dönüşüm i·çi·n okullara atık yağ ve atık pil toplama makineleri dağıttı.

Tarsus Belediyesi, geri· dönüşüm i·çi·n okullara atık yağ ve atık pil toplama makineleri dağıttı.

Belediye Başkanı Şevket Can, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı için "Geri Dönüşüm Projesi"ni başlattığını ve daha yaşanılır bir Tarsus için çalıştıklarını belirtti.

Toplumsal projeler oluşturarak, vatandaşları çevre konusunda bilgilendirmeleri gerektiğini ifade eden Başkan Can, şöyle konuştu:

"Bitkisel atık yağların ve atık pillerin toplanmasında, zaman ve enerji kaybı yaşamamak ve ilköğretim çocuklarının çevre konusunda duyarlılığını arttırmak için bitkisel atık yağ toplama makinesi ve atık pil toplama makinelerini ilköğretim okullarına dağıtıyoruz.

Öğretmen ve öğrencilere makine kullanımı ve faydaları hakkında bilgi verildi. Doğal çevremizin sahip olduğu denge mükemmeldir. Çevremize yönelik her davranışımız, hem bizi hem de bizimle aynı çevreyi paylaşan diğer canlıları etkiler. Doğal dengede yaşayan tüm canlılar birbirine bağımlıdır. Bu dengede meydana gelebilecek her değişiklik, çevremizi olumsuz etkileyecektir. Dolayısıyla çevremizdeki her olumsuzluk da bizleri etkileyecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Şevket Can Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title