Haberler

Okullar Yenileniyor

Kula Kaymakamı Murat Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ilçe merkezinde 2015 yılı onarım programında olan Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi ve Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Kula Kaymakamı Murat Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ilçe merkezinde 2015 yılı onarım programında olan Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi ve Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak onarım ve dış cephe ısı yalıtım çalışmasının yapıldığı Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesine giden Güven ve Çarpan daha sonra Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesine geçerek kışın yağmur ve kar nedeniyle yıkılan istinat duvarı inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Murat Güven Okul Müdürleri Abdullah Akkaya ve Ahmet Gedik'ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kula Kaymakamı Murat Güven incelemenin ardından yaptığı açıklamada, okulların yaz tatiline onarım yapıldığını belirtti. Güven, Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi ve Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesinde bakım ve onarım çalışmalarının başlatıldığını da sözlerine ekledi.

Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi dış cephe ısı yalıtımının yapıldığını Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesinde ise kışın yağmur ve kar nedeniyle yıkılan istinat duvarının genel onarım çalışmalarının kısa süre içerisinde bitirileceğini söyledi. Güven, "Öğrencilerimiz yeni eğitim-öğretim yılına yenilenmiş bir okulla merhaba diyecekler. Tadilatlar en kısa süre içerisinde bitirilerek okullarımız hazır hale getirilecek. Kış mevsiminde soğuk olan okulumuzda yalıtımın yapılmasıyla öğrenciler sınıflarında üşümeden ders yapacaklar." dedi.

Güven, yüklenici firma yetkililerine onarım çalışmaları devam eden okulların kısa sürede bitirilerek, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesini de istedi.

Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesinde yüklenici firma ortaklarından inşaat mühendisi Cengiz Öçbe istinat duvarında yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Güven'e bilgiler vererek çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Akkaya Ahmet Gedik Murat Güven Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title