Haberler

Okullar Kaymek ile Hayat Buluyor

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK), Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Okullar Hayat Olsun' kampanyasına desteğini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK), Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Okullar Hayat Olsun' kampanyasına desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Endürlük'te bulunan Kani Arıkan İlkokulu binasında hanımlar için kurs açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okulların sosyal amaçlı etkinliklerde kullanılmasını içeren 'Okullar Hayat Olsun' kampanyasına destek olan KAYMEK, okulları kurs merkezi haline getirerek hizmeti ev hanımlarının ayağına taşıyor. Bu kapsamda Endürlük'te iğne oyası ve kurdela nakışı kursu açıldı. Kursiyerlerden Tülin Yücel, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olmak üzere kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Kurs bizim için çok faydalı oldu. Evde boş oturuyorduk, şimdi ise burada verimli çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Okul Müdürü Hakan Tatlı da yapılan çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederek, "Burası sadece meslek edindirme kursu değil, burası bir hayat merkezi. Burası bölgemizde yaşayan hanımlar için büyük bir imkan" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title