Haberler

Okullar, Birinci Sınıflar İçin Bir Hafta Erken Açıldı

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Ankara'nın Akyurt ilçesinde Yıldırım Beyazıt İlkokulu'ndaki eğitim öğretim açılış törenine katıldı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Öğretmenler şahsiyet mimarlarıdır. Öğrencilerimizi sizler şahsiyetlendireceksiniz. Onları değerleri ile vatan sevgisi ve inşallah ülkelerine ilim, bilim ve sosyal alanlarda başarılı öğrenciler olarak yetiştirecek ve anılacaksınız" dedi.

Erdem, 2014-2015 eğitim öğretim yılı açılışı dolayısıyla Akyurt ilçesinde Yıldırım Beyazıt İlkokulu'ndaki törene katıldı.

Okulu çok beğendiğini söyleyen Erdem, "2014-2015 eğitim öğretim yılı, bütün çocuklarımıza, velilerimize ve okullarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.  Öğretim hayatında okul binalarıyla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını aktaran Erdem, şunları aktardı:

"Ama öğretmenlerimizle ilgili çok şeyler hatırlıyorum. Önemli olan içeriği. Öğretmenlerimiz sizler çok önemlisiniz. Hele ilköğretim okulları çok önemli. Öğretmenler şahsiyet mimarlarıdır. Öğrencilerimizi sizler şahsiyetlendireceksiniz. Onları değerleri ile vatan sevgisi ve inşallah ülkelerine ilim, bilim ve sosyal alanlarda başarılı öğrenciler olarak yetiştirecek ve anılacaksınız. Hazreti Ali'nin bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum lafıda belki de bunun için söylenmiştir. Biz yıllar geçse de hocalarımızı unutmuyoruz. Hepinizden Allah razı olsun, yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun."

Açılışa, Erdem'in yanı sıra Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, Ankara Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar ile bürokratlar ve mülki amirler, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Erdem, açılışta minik öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Erdem Akyurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title