Haberler

Okullar Arası Puanlı Atletizm Yarışmaları Sona Erdi

Güncelleme:

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Puanlı Atletizm yarışmaları düzenlendi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Puanlı Atletizm yarışmaları düzenlendi.

Atatürk Stadyumu'nda yapılan yarışmalarda Minikler, Yıldızlar, Gençler Bay - Bayan olmak üzere 3 kategoride yarışan öğrenciler, derece yapabilmek için birbirleri ile kıyasıya yarıştı. 55 kız 800 erkek olmak üzere toplam 135 sporcu katıldı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ve okullara kupalarını Okul Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, Hüsnü Özyeğın Anadolu Lisesi Müdürü Enver Gürsoy, Okul Sporları İl Temsilcisi Murat Aksoy, Atletizm İl Temsilcisi Hüseyin Doğan ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

Yapılan Yarışmalar Sonucunda, Minikler Bayanlar Kategorisinde; Merkez Yarmakaya Orta Okulu birinciliği elde etti. Minik Erkekler Kategorisinde TOKİ Akşemseddin Orta Okulu birinci, 75 Yıl TOB İmam Hatip Orta Okulu ikinciliği elde etti. Gençler Bayan Kategorisinde, Birinci Kız Meslek Lisesi, İkinci Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Üçüncü ise, Hüsnü Özyeğın Anadolu Lisesi oldu. Gençler Erkekler Kategorisinde Birinci, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, ikinci Hüsnü Özyeğın Anadolu Lisesi elde etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Dursun Murat Aksoy Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title