Haberler

Okullar Arası Judo Türkiye Şampiyonası Sonuçlandı

Güncelleme:

Okullar Arası Türkiye Judo Şampiyonasında, Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinden Semanur Erdoğan, 70 kilo kategorisinde birinci oldu.

Konya'da düzenlenen Okullar Arası Türkiye Judo Şampiyonasında, Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinden Semanur Erdoğan (15), 70 kilo kategorisinde birinci oldu.

Şampiyona, 81 ilde gerçekleştirilen müsabakalar sonucu birinciliği kazanan sporcuların katılımıyla 27-28 Nisan'da Konya'da yapıldı.

Bursa'yı 70 kilo kategorisinde temsil eden Erdoğan, tüm rakiplerini yenerek birinciliği kazandı.

Daha önce Ümitler Avrupa ve Türkiye şampiyonluğu dereceleri bulunan Erdoğan'ın başarısı, Judo Federasyonunun resmi internet sitesinde "Altın Kız Sema" başlığıyla duyuruldu.

Okul Müdürü Mehmet Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Semanur Erdoğan ile gurur duyduklarını ve ona her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Onun daha büyük başarılar kazanacak zeka, yetenek, güç ve her şeyden önemlisi güzel ahlaka sahip olduğunu belirten Türkmen, "Tüm spor branşlarında olduğu gibi judoya da çok önem veriyoruz. Öncelikle kızımızın ailesini, yetişmesi konusunda emeği geçen antrenörü İsmail Yıldız'ı ve özverili çalışmalarıyla her takdire layık olan beden eğitimi öğretmenimiz Bekir Gülırmak'ı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" ifadesini kullandı. - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gemlik Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title