Haberler

Okuldan Hırsızlık Yapanlar Yakalandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir içesinde okullardan hırsızlık yapan 3 şahıs gözaltına alındıEdinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Viranşehir Anadolu Lisesi ve Yenişehir Ortaokuluna giren hırsızlar okuldaki televizyon, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar ile tablet bilgisayarları çaldı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir içesinde okullardan hırsızlık yapan 3 şahıs gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Viranşehir Anadolu Lisesi ve Yenişehir Ortaokuluna giren hırsızlar okuldaki televizyon, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar ile tablet bilgisayarları çaldı. Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışma sonunda hırsızlık olayına karışan şüpheliler K.Y., V.A. ve E.Ş. gözaltına alındı. Şüpheli şahısların belirttikleri adreslerde yapılan aramalar sonucunda çalınan elektronik eşyalar kırsal çalıların ve kayaların arasına gizlenmiş şekilde bulundu. Çalınan eşyalar eksiksiz şekilde okullara teslim edildi. Viranşehir Anadolu Lisesi ve Viranşehir Ortaokulundaki hırsızlık olayına karıştıkları gerekçesi ile üç şahıs mahkemeye sevk edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş özverili bir şekilde sıcağı sıcağına hırsızlık olayını aydınlatıp şüphelileri mahkemeye sevk eden Viranşehir Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir Yenişehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title