Haberler

Okulda Yangın ve Deprem Tatbikatı

Balıkesir’in Edremit İlçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ve öğrenciler yangın ve deprem tatbikatı gerçekleştirdiler.

Balıkesir'in Edremit İlçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ve öğrenciler yangın ve deprem tatbikatı gerçekleştirdiler.

Saat 11: 00'de Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatta hazırlanan senaryolar başarı ile uygulandı. Okul tahliyesi, yaralı taşıma teknikleri, yüksekten yaralı kurtarma, yangın tüpleri ile yangına müdahale teknikleri konusunda uygulamalı çalışmalar yapıldı. İtfaiye yetkilileri yapılan çalışmaların özellikle öğrenciler açısından çok önemli olduğunun altını çizerek bu tip eğitim ve önleyici faaliyetlere devam edileceği vurgulandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title