Haberler

Okulda Matematik, Camide Hutbeyi Anlatıyor

Güncelleme:

Antalya'da işitme engelliler okulunda matematik öğretmeni olan Mustafa Sulubulut, engelliler için cuma hutbesini de işaret diline çevirerek aktarıyor.

ANTALYA'da işitme engelliler okulunda matematik öğretmeni olan Mustafa Sulubulut, engelliler için cuma hutbesini de işaret diline çevirerek aktarıyor.

Antalya'da Kepez İşitme Engelliler Okulu'nda matematik öğretmenliği yapan Mustafa Sulubulut, işitme engellilerin cuma hutbesini dinlemesi amacıyla her cuma Kepez İlçesi Gündoğdu Mahallesi'ndeki Hz. Ömer Camii'nde hutbeyi işaret diline çeviriyor. Hiçbir ücret istemeden kendi inisiyatifiyle çeviriyi yapan Sulubulut'u, öğrencilerinin yanı sıra aynı engeli taşıyan vatandaşlar da takip ediyor. Sulubulut, sosyal medya hesabı üzerinden Antalya'daki işitme engellileri hutbeyi dinleyebilmeleri için bu camiye çağırdı.

Cuma namazını Hz. Ömer Camii'nde kılmaya gelenler, Mustafa Sulubulut sayesinde işaret dilini biraz anlamaya başladıklarını söyledi. Kepez Müftülüğü'nde uzman vaizlik yapan Mehmet Fatih Tunç, bu çalışmayı işitme engelliler adına desteklediklerini söyledi. Bu çalışmayı müftülük olarak duyarmaya çalışacaklarını belirten Tunç, Antalya'da ilk kez bir camide bu uygulamanın yapıldığını kaydetti. Tunç, "Bu camimiz işitme engelli kardeşlerimizin eğitim aldığı okula yakın olması dolayısıyla özellikle seçildi" dedi.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gündoğdu Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title