Haberler

Okulda Fenerbahçe Şenliği

İzmir'in Ödemiş İlçesi'ne bağlı Birgi Beldesi'nde eğitim veren Kazım Paşa İlkokulu'nda, Fenerbahçe Derneği tarafından şenlik düzenlendi.

İzmir'in Ödemiş İlçesi'ne bağlı Birgi Beldesi'nde eğitim veren Kazım Paşa İlkokulu'nda, Fenerbahçe Derneği tarafından şenlik düzenlendi. Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği yönetimi, yaklaşık 100 öğrenciye çeşitli kıyafetlerden oluşan hediye paketleri dağıttı.

Kazım Paşa İlkokulu, düzenlenen şenlik çerçevesinde, asılan Fenerbahçe bayrakları ve çalınan Fener marşları ile değişik bir gün yaşadı. Etkinliğe, Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Osman Boyacıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Birgi Belediye Başkanı CHP'li Cumhur Şener, Ödemiş Cumhuriyet Savcısı Umut İlhan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler, konuklarını zeybek oynayarak karşıladı.

Okul Müdürü Orhan Sarıkaya, şenlik nedeniyle dernek yönetimine teşekkür etti. Sarıkaya, "Fenerbahçe Spor Kulübü'ne UEFA Ligi yarı finalinde başarılar diliyor ve kupayı kazanmasını temenni ediyorum" dedi. Dernek Başkanı Osman Boyacıoğlu da "Okuldaki çocukları gördüğümüzde ne kadar güzel bir işin içerisine girmiş olduğumuzu daha iyi anladım. Çocukların yüzünde küçücük bir gülümseme yaratabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği'nin hazırladığı hediye paketleri tek tek öğrencilere dağıtıldı. Fenerbahçe Marşı ile beraber öğrenciler tempo tuttu. Hediyelerin dağıtılmasından sonra çocuklar protokol ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Okul Müdürü Orhan Sarıkaya'nın dernek yöneticilerinden top ve spor malzemesi istemesine başkan Boyacıoğlu olumlu yanıt verdi. - İzmir / Ödemis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ödemiş İzmir Birgi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title